God Morgon

Äntligen har jag fått sovmorgon! eller äntligen jag har jobbat tre dagsturer men det känns som mycket mer..;)

Idag ska jag börja kl 17, har en springtur och det är rätt skönt faktiskt. Slipper ha ansvar för en avdelning. Det behövs ibland ;)
Nu har älsklingen färgat håret....svart.... vet inte riktigt vad jag ska säga om det. jag tyckte att han skulle ha tagit mörkbrunt så det inte ser så färgat ut men men... inte mitt hår. han ska iväg på middag ikväll och ha avsked för en som hans jobb som har slutat.
typiskt va? enda gången han är borta på en kväll så ska jag jobba... inget ensam-mys där inte! Det är skönt att vara ensam ibland tycker jag. jag tror att man behöver det...

Nu ska jag gå och äta frukost(?) hungrig i magen.. ;)

jaha...

Skrev ett långt blogg-inlägg men när jag skulle publicera så loggades jag ut. Så nu är det borta..... kul.

Nytränad

Nu har jag vart på push! fan vad jag har tagit i! Är faktiskt rätt stolt över mig själv faktiskt... ;)  Måste säga att en hel del beror på att hon hade bytt musik och program. Inga avdankade läppglansprydda idol-töntar utan det var scooter och mycket dunk! Bra! Det är det som gör att man kan ge de sista procenten och klara hela låten! Otroligt egentligen....

Nu ska jag svänga ihop en sallad, är hungrig ju.. och sallad kan ju inte vara dåligt efter träning även denna tildpunkt, eller? nä, nu ska jag skära lite underbara grönsaker! och gör lite mat tillmorgondagens matlådor ;)   jobbar till fyra i morgon så jag lär ha mat med mig :)

Kollar på rent hus med ett öga, professorn ser ut och låter verklig som en professor :) kul

Love


har förresten haft problem med att logga in igår och tidigare idag. Annars hade det vart ett par blogginlägg till.

Abstinens

Lider just nu av någomting som jag inte har lidit av på flera år. Träningsabstinens! Jisses! Men jag tror att jag ska åka tidigare till jobbet så jag kan träna lite. Har ju sån tur att vi i alla fall har en träningscykel där och att L har ställt dit sina hantlar så vi kan bruka dem :) skitbra! så det blir nog så.... känner att jag måste svettas lite och mata musklerna en aning :)

Annars då? jp, i fredags så mailade morsan ner bilder till canon. hon tog bilder med sin kamera och med min på samma motiv och sätt så de kan se skillnaden. så nu får vi se vad som händer. nä, nu ska jag spela lite musik. högt! klä på mig ska jag också göra och sen raka vägen till jobbet!

love.

By the way, vill ni ha länkarna med alvnamn och hobbitnamn skickade till er så är det bra om jag vet var jag ska skicka det...;)   eller så lägger jag ut det i bloggen ikväll eller i morgon .

I did it again...

Nu har jag förätit mig igen, Pasta denna gång. Fy fan... men det är änså inte så illa som det brukar vara...
Känns i benen att jag inte har fått träna på ett tag... Gah! känns som om det kommer bli skönt när det är varmt ute å man kan ut och gå. skulle jag göra det nu så skulle jag frysa ihjäl. Jag är inget stort fan av kyla, jag är en sol-person.

Just nu sitter jag och kollar på Dr. Phil. Intresting in deed...

Skönt ledig.

Surfar runt en aning medans jag har kollat på One tre hill. Hmnade med Cattis hjälp på två namngeneratorer. En till alv-namn och en till hobbit namn.
 Mitt alviska namn blev Gilraen Anwamanë. fint! Mitt Hobbit-namn blev: Pansy Broeadbelt of Buckland! Roligt! haha! Fy fan vad roliga saker man kan göra när man har tråkigt :) I love it!

Idag blir det inte någon träning då ledaren tyckte att eftersom det är hockey så kommer ingen ändå. Men faan jag ville ju gå på step. Blev ju inget igår pga min jäkla sträckning. Det känns bättre idag i alla fall men gör fortfarande en aning ont att gå i trappor...

Nä, nu ska jag kolla photoshopdisasters och se om nåt nytt har kommit in :)

Sträck

Fan, på nåt sätt har jag lyckats sträcka mig i benet så det blev ingen träning idag. Inte för att jag klagar så där jättemycket för jag har jobbat 7-16 idag så jag känner att jag har gjort mitt....

ska göra våfflor till middag idag i ställer för på tisdag. det är inte så komplicerat.

God kväll


Snart God natt

Åh, sitter och kollar på Såsom i Himmelen. Bra Film men jag fattar inte dom som har sett den 20 gånger på bio... men den är klart sevärd!

Snart ska jag gå och lägga mig, ska upp och jobba kl 7 så det betyder att jag måste gå upp kl 6. Fy!! Inte roligt but someone has got to do it!

nä, nu ska jag dricka upp mitt te och sen är det God natt

By the way...

Är det bara jag som tycker att bryggan i BWO´s lay your love on me låter precis som Lili och susies Ring my bell?

Den är en exakt kopia i toner,rytm och stil. det enda som är anorlunda är texten... dåligt

påskafton

Ikväll ska jag jobba! Rätt bra faktiskt för det är jus torhelg ;) yey! haha! vet däremot inte vem jag ska jobba med då jag misstänker att den som jag skulle jobba med är sjuk,... hmm... vi får se, hur som helst blir det nog bra. Hoppas bara att det är någon med delegering. Blir lite drygt annars.

Sov väl till 9.30 idag. gick upp o tot medicinerna och gik och la mig igen en stund. sen har jag suttit vid datorn...s om vanligt.. ska göra lite mat snart så jag inte blir så hungrig på jobbet, det är så drygt när sockret ställer sig på 0 och jag blir kak-sugen.

Sitter och kollar på älsklingen när han bygger om en baslåda, mitt i köket så klart! Ja, det är ju inte jag som dammsuger i det här huset så då får det vara :)

Hoppas ni får många påskägg!

Låångfredag

har sovit läänge idag. Skönt som fan! sen har vi vart ner på affären och handlat lite påskgodis :) just nu håller jag på och gör i ordning vår lite improviserade påskmidag. Jag ska jobba kväll i morgon så det blir idag :) 
Det blir lite potatis o sill o ägg o lite köttbullar o prinskorv. Potatisgratäng i stället för jansson och sen blir det inget mer :) Det är inte så himla kul att sätta ihop jordens påskmiddag åt bara två pers. Så det blir litet men gott!

Sitter i soffan o kollar på en värsting till syster medans potatisen kokar o gratängen står i ugnen. Så det är lugnt o skönt oo så där härligt slappt! ;) underbart!

Nä nu ska jag fortsätta kolla lite.

Glad Påsk!

Min Sängkamrat


Titta vad jag delar säng med varje natt  <3


Balthazar
Balthazar

Jodu

Idag har jag jobbat och jag kände verkligen inte för det i morse. det har gått bra och dagen har vart helt okey!

Igår var jag och M på kickboxing och jag fick träningsvärk redan där! Vi gjorde nån övning som tydligen gav något :) 

jag och älskling har köpt lite påslmat idag så i morogn ska vi äta det. jag ska jobba i helgen så det blir inget då. Vi får se om mamma kommer upp en sväng. Näm nu ska jag laga lite käk :)

Glad påsk på er!

Förvirrande Tisdag

I morse väckte telefonen mig.  svarade inte, jag hade fan sovmorgon, klart att det var viktigt. Fan, vad tydligen fk så nu får jag väl ett brev i stället för att få prata med dom själv. Inte för att jag hade j´kunnat säga något vettigt nyvaken så det var nog bäst.


Ank.Bert hade ringt så jag ringde upp.. sen slappade jag ett tag innan jag gick till jobbet. Där blev jag förvirrad och gick på möte, sen på ena avdelningen och sen har jag vart på den andra resten av kvällen... Ett jäkla spring alltså. ;) Har väl vart lite kaosartat men det går ju bra ändå...

När jag kom hem mådde jag illa o had eont i magen.. MAGSJUKA! tänkte min hjärna men nu har det lugnat ner sig..

förresten, igår när jag satt på toa nere så skrek jag till. en superäcklig spindel satt på väggen! alltså, jag har jordens fobi!! Den såg ut som en fågelspindel fast aningens mindre då men det var jävligt vidrig. Tur att jag har en man som är bra på att döda kräken ;)  

Nej nu ska jag gå och lägga mig, ska jpbba tidig i morgon . God natt


Less

jag är bara så jävla less nu så jag orkar inte ens skriva om eländet

Träning och kläder

Har vart iväg på step up, skönt att röra på sig lite :)  Fick hem mina kläder idag.. det som jag verkligen ville skulle passa, var förstås för litet. konstigt, beställde en större storlek än vad jag har så det var märkligt.
Det finns inte större size heller så det är lite trist. så nu måste jag fundera på om jag ska skicka tillbaks den eller äta salla i resten av mitt liv. jagckan är verkligen snygg men vad fan den passar ju inte. måste fundera fundera.....

kollar på ceasar millian. han är så jäkla bra! sen är det CSi :) loves it...

uppdatering

ja tydligen sa hon på canon att jag ska ta kort med kameran och skicka dom o kameran till canon... men vad fan liksom. känns som om jag fan sldrig kommer få bukt med detta. det värsta är att mamma måste betala 950 spänn för att få ut min kamera. För en kamera som är trasig än! sitter i kö hos den så kallade verkstaden som har kollat på den. ska höra hur dom kollar fel egemtligen. på mobiler felsöker dom med dator... vi får se... om jag kommer fram någon gång.19 min i kö och plats nnummer 6.... kul

Idioter!!

Men vad fan! Ringde till elgiganten och skulle höra hur det går med lagningen av min kamera. Jo den var färdig, bra att dom hör av sig jävla puckon. Riingde en gång till och skulle höra vad odm hade gjort. svaret blev: dom hittade inget fel. VA!??? är ni dumma i huvudet eller? makrofunktionen funkar ju för fan inte! när jag tar kort på något så fokuserar den på bakgrunden, finns det inget bakom så blir det bara sudd... inte så kul när jag har lagt ut pengar på en kamera för zoomens skull när jag lika gärna hade kunnat köpa en rosa kamera med mindre zoom och funktioner. Nej , jag tänkte mata min kreativa ådra... den svälter.

Fy fan. krävde numret till puckona som har kollat på den och förklarade för henne att jag fan inte tänker betala det som det kostar att skicka iväg den när de inte hittar något fel.... aldrig i livet! kameran är trasig och därmed basta! fan. här har jag lagt ut en massa pengar och så funkar den inte.... ja just det, hon sa också att det har gått 30 dagar så jag kan inte lämna tillbaks den heller... men tack du! ni vill veerkligen inte ha näjda kunder det hör ju jag det...

Ringde mamma och hon skulle ringa till canon och fråga dom... jag blir så jävla arg så jag grinar så det är bättre att hon ringer.. nu ringer hon får se vad hon säger...

jo då här blir det: hon på canon tyckte att det lät mycket märkligt och skulle kolla upp det... bra att nån tar en på allvar...

nu ska jag dricka the..... love!

Träning

jo, nu ska jag göra mig i ordning, jag får lov att träna, har inte råd att låta bli. fläsket ska bortbort!

men det är trist att träna ensam.... :( jaja, jag åker moped dit så blir det bra.

vad tycker ni?

ja nu börjar det väl likna något tror jag.. svårt det här... aja, den däe headern får väl fucka sig i bajjan men den vart rätt snygg så det är synd.

Men annars då?
Vad tycker ni?

Men vad fan

börjar så smått få ordning på färgerna o så men vad fan, denna jäkla header! får inte in skiten...

nån som har nåt tips till en pappskalle?

Brunch

Vi har nyss ätit en väldigt sen Brunch, eller var jag nu ska kalla det. Amerikanska pannkakor. Gott! Har startat en prenumeration på Må bra idag, kanske ger lite pepp. Nu ska jag försöka göra den där headern...sen får vi se om jag lyckas ladda upp skiten... Ska träna idag, ensam, M är tydligen skitbakis.. så jag fåf gå ensam, trist men vad fan gör man?

Hero

Tänka sig, den låten jag tyckte var bäst var också den som vann.. det var som fan. I övrigt var startfältet rätt okey faktiskt men vissa låtar undrar man hur dom tog sig dit... men ja...det blev ju bra till slut :)

Kycklingfabriker

Åh men herre gud! Kollade på "så funkar det" på Discovery Science. Där visade dom hur det går till på kycklingfabriker. Fy fan. Som dom slängde runt dessa små dunbollar och de åkte runt på löpande band och famlade ingenom sorteringsgrejor. Alltså jag visste innan att det förekommer, jag är inte korkad men jag har inte sett det förut med mina egna ögon.
 Så nu har jag tagit ett beslut, bara frigående för mig!

Tävla i musik

Jag har faktiskt varit vaken ett par timmar. Har druckit kaffe och suttit och surfat . det ser nog roligt ut när jag och raringen sitter bredvid varandra i soffan med en varsinn dator :)  Men så är det!

Ikväll är det melodifesivalen och vi ska nog se på det. Ovanligt för mig för jag tycker att sånt har spårat ut totalt. jag kollar inte på idol och jag fattar inte hur man kan ha en musiktävling där förpubertala trånande fjortisar kan avgöra vem som vinner. Kom  igen, hur mycket handlar det verkligen om musiken? hade det gjort det hade Idol-Amanda aldrig kommit så långt som hon gjorde. vemo som helst kan skrika falskt. (ja jag såg finalen, motvilligt, jag var på en fest där de såg den)

Jag står fast vid mitt ord, jag anser inte att man kan tävla i musik, det är svårt. Alla tycker ju olika. Då är det ju lättare att tävla i löpning, den som kommer först vinner ju självklart. Allvarligt, vem tror att småfjortisarna röstar på den som sjunger bäst? Inte jag, jag tror att de rösta på den som är "snyggats".

Anyway, jag ska nog se det i alla fall... men jag röstar inte :)

Åh vilket party

vilken kväll! Hoppas att det aldrig är så mer, kvällen började lugnt och stillsamt och har slutat med stress och kräks... inte mina som tur är men att det är någon annans är fan lika illa! Sånt som kommer nerifrån är hur lugnt som helst men det som kommer från munnen är supervidrigt! Så nu sitter jag här och inbillar mig att jag mår illa, vilket jag självklart inte hade gjort annars....

När jag kom hem låg en sprillans ny Nemi i min brevlåda *lycka*!! Ska läsa den snart tror jag :) Just nu sitter jag ocj slökollar på National Treasure för den är så jäkla bra! Mitt the står och drar, har gjort det länge nu så jag lär ta ur påsen nu... jag är ledig i helgen så då ska jag försöka göra en ny header som går att ladda upp.. svårt det där. Ska blogga lite till då men nu ska jag lägg amig i skön-soffan med the och Nemi :) Precis vad jag behöver efter en sån här kväll.

funkar

skulle bara kolla om det funkade ;)

Ska jobba snart så nu går jag o gör frulle

Bild015.jpg
Ska jobba snart så nu går jag o gör frulle

header

Satt och gjorde en header igår, blev faktiskt rätt bra.. men när jag hade sparat den och skulle ladda upp den så gick det inte så bra. det var bara ett lager som var sparat. wtf? jaja.. har ingen aning om varför eller hur man gör men jag har inte tid att göra om den nu. ska pula med det i helgen tror jag.

men den blev faktiskt rätt bra, ska försöka komma i håg hur jag jorde bara :)

Ska jobba snart... måste börja göra mig i ordning tror jag. äta frukost kanske.

Att hjälpa ormen ömsa

tror ni inte att jobbet ringde kvart i sju i morse? Jobbade till två, sen tränade jag lite i vårt lilla träningsrum på jobbet :) Sen har jag lagat mat och vi har ätit, sitter och kollar på tv.

Det var någonting jag skulle uppdatera idag men jag kommer fan inte på det...

Igår när jag jobbade kväll så hade vi ingen spring. Drygt som fan men det gick, blev lite mer jobb för nattisarna men de klagar fan aldrig och det är skönt :)

Idag har jag köpt godis. dumma jäkla sambo som jämt ska locka mig in i fördärvet! jaja.. det blir nog bra i slutändan...

ja just det nu kommer jag ihåg; vi fick lov att bada ormen igår för det har vart för kallt inne hos oss så han har inte kunnat ömsa av skinnet själv. Dumma orm, kan ju lägga sig i vattnet för tusan och mjuka upp. reptilhjärna :)

Så här såg det ut i alla fall: (taget med 2mpx-mobilkamera)

image8



Lite Bättre kort på larven Lukas:

image9

Uppdatering i morgon

har ju jobbat nu på kvällen så jag orkar inte skriva nåt ordentligt inlägg... 

jag lovar att uppdatera i morgon

kramar

sååå design alltså...

Håller på och pular med detta. har kommit en liten bit på vägen.

Laddar hem test av photoshop, får prova gratis i 30 dagar :) har inte råd att lägga 10 000 pix på ett dataprogram liksom. ska se om jag får till en header. har ingen aning om hur man gör i ps men jag ska fan klura ut det! Men hur får man menyn till en annan färg då? ja.. vi får se hur det blir. tills dess får ni och jag stå ut med att bloggen ser ut som hej kom o hjälp mig...

Kramar

Anonym?

Funderar på att lägga ner det anonyma. Men det positiva med det är att jag kan skriva vad fan jag vill utan att någon vet att det är jag. förutom en eller ett par stycken :)

Jag vet inte... vi får se

Ledig

Nu är jag ledig! har fått sova länge och har unnat mig lyxen att ligga kvar i sängen i dvala :)

värmepumpen pumar på och man känner att det sakta men säkert blir varmare i hela huset och det är riktigt skönt! var på step igår och Ms mamma var med, hon är så jävla frän. Var hungrig när jag kom hem så då åt vi det som vi skulle ha ätit i förrgår. Kyckling med findus potatis och grönsaker i ugn. mums! Men jag tror att dne med rotfrukter är godare...

Min raring lagade in moppe-vespa igår. Vågar inte åka k50 för polisen har snurrat runt i byn några daga och den går i 75.. åker vespa, på den har jag förarbevis :)  D har fått lov att ta bort bränslepumpen för den pumpade ingen bensin.. den bara la av hela tiden. Jävla blödder... .  han rengjorde förgasan också för det var nåt skit i den o munstycket...

Nu ska jag slänga i en maskin tvätt och blåsa ner till banken och betala in medlemsavgivften till njurförbundet så jag får det gjort och sen till jobbet och betala vår städerska. har köpt lite oriflame-produkter av henne :)

So Long!

You Suck!!

Skulle ju ner på kicks och köpa pudret som ni kommer ihåg. Det blev inget. jag blev totalignorerad av våpet som stod i kassan. Ville ju ha hjälp men hon började sminka nån. Hallå! Okey att det är roligare än att serva kunder men vad fan, är man ensam i butiken och det är fem kunder där inne så får man ju prioritera.

Efter en lång stund utan att ha fått hjälp bestämmde jag mig för att vi kör på den här färgen så jag ställde mig i kön där det stod en som expediten hjälpte (hon kunde slita sig från sin sminkning tydligen) men när det var min tur så gick hon tillbaka till sminkningen trotts att hon såg att jag stod där med en vara! Jävla idiot! Jag gick i vredesmod kan jag lova!! Vilket jävla våp! vad är det för folk dom anställer? Nej fy fan.

jag cyklade till centrum med ett mål och det var att köpa detta puder. Jag hade till och med grävt fram min 25 kronors-bonus jag har tjänat ihop. Fan vad sur jag blev och är än!

I alla fall så har jag köpt nya påslakan idag på Gripsholm. Svarta med blommor på . Jättefina! Halva priset så det var bra :) ¨jag ligger mellan dom nu och dom är sköna. Det är bra med att ha en laptop, man kan ligga i sängen och blogga lite. synd att min inte håller batteriet länge.

Nä, nu ska jag sova och hoppas att ingen ringer och väcker mig i morgon, Alltså, jag är jätte-glad att jag får jobba men det är inte roligt att bli väckt av telefonen så tidigt och behöva stressa iväg...

God natt på er nu, hoppas nu får sova

En dag med Anka

hej!

I morse blev jag väckt av min telefon som spelade knight rider-sången. remember? var jobbet så klart så det var bara att kliva upp och cykla iväg. har jobbat till halv två och sen har jag fixat ett nytt skåp då vi har bytt omklädningsrum. Dagen har varit bra, har jobbat med anka-banka :) (Annika)  och ett par andra donnor som är bra att jobba med :)

nu ska jag snart cykla ner till affären och lämna tillbaks filmen vi hyrde igår och kila in en vända på Kicks tror jag. Ska prova Loreals mineral-puder hade jag tänkt. jag använder aldrig puder för det känns som om huden blir så jäkla tilltäppt! Jag har blivit lätt avskräckt mot puder när man kollar på dom som anvvänder det varje dag och få finnar o plitor av det och sen lär de använda det för att dölja det som skiten har skapat. (OBS! DETTA GÄLLER INTE ALLA SOM ANVÄNDER PUDER) <--- för att inte trampa nån på tårna :)

Tydligen ska mineralpuder låta huden andas och det låter ju bra.. Jag är rätt noga med min hy då jag är så förbaskat torr! Använder Exuviance produkter och de gör underverkt enligt min mening :)

Nä, nu lär jag dra iväg annars blir jag sittande.

Step up i kväll!

Den allsmäktige

I kväll har jag och älsklingen sett Evan den alsmäktige. Den var bra, inte toppen men klart sevärd! Jag gillar ju töntiga, roliga filmer :) Igår såg vi White chicks, igen. Jag köpte den åt D i julklapp och den är ju så bra! hysteriskt rolig :)

Just nu ligger jag i min säng med en elektrisk värmefilt på magen. Jag fick den av D när jag fyllde år för jag är så frusen... den är skön att ha.

nu ska jag sova, god natt

Matmissbruk

Nu har jag ätit, vet inte om det är så jävla gott med pizza egentligen men när jag är jättehungrig blir jag jättesugen på det. Det är väl kroppen som står på noll kan jag tro...

Jag har tryckt i mig nästan hela pizzan så nu är jag mer än övermätt....Det är en del av mitt matmissbruk, jag kan inte sluta när jag inte är hungrig längre... jag äter och äter till jag känner är så mätt som nu, så jag mår illa.. Så här sitter jag nu, med en skuldkänslor hängandes över mig. Skuld för att jag ätit så mycket och skuld för att jag ätit något så onyttigt. Hade jag inte tyckt att det var så äckligt att spy hade jag nog fan haft bulimi för länge sen. Tanken på att spy efter maten har faktiskt slagit mig.

Jag kom på att jag har en onyttig relation till mat när jag var ca 17. Då sa en kompis till mig: "Du är så konstig, antingen vräker du i dig eller så lagar du mat och så vill du inte ha. Du går länge utan mat ibland".
jag har aldrig tänkt så innan hon sa detta till mig.. jag kunde gå ett par dagar utan mat och det var inte konstigt.
Jag anser att mat är min värsta fiende då jag inte kan kontrollera mitt intag på ett hälsosamt sätt. jag försöker att äta nyttigt och normala portioner men så sitter jag där och har satt i mig en massa skit. Samtidigt är maten min bästa vän. jag äter när jag har tråkigt, jag äter när jag är glad och jag äter när jag är ledsen. En av mina favoritsysselsättningar är att fika.. men jag fikar sällan kaffebröd på fik, jag fikar mat. tex bakad potatis. Det är mumma :) Måste försöka att inte fika så mycket bröd på jobbet men det är svårt. Är det tillgängligt så är jag där och fingrar. Sen har jag dessa skuldkänslor.

Jag ursäktar mig själv. Brukar säga på jobbet "jag måste ha något att träna bort" vilket jävla skämt! som om jag inte har att träna bort ändå. 165cm och 85 kilo. Tur att jag fan är proportionerlig! Men jag tror inte på att äta sallad och sallad och ingenting annat. Vad händer då den dagen man börjar äta normalt?

Sen jag blev ihop med D så har det bara lutat åt hetsätninghållet istället för svälthållet. jag lagar ju mat åt en till! När jag var singel åt jag en gång om dagen. Nu är det ju en annan som ska äta också och då är det inte så lätt att hoppa över maten. vilket i sig är bra också.

jag vet inte hur det ska gå. Men jag försöker i alla fall. I morgon är det Måndag och då ska jag göra ännu ett försök till att förändra matvanorna.


Wish me luck........

Snart värme!

nu är det klart! vi fick ringa en elektriker för det var nåt felkopplat.... Men nu fungerar den! Den står och pumpar ut kalluft just nu för det ska den göra i 30 minuter men sen ska jag fan sätta den på värme!

Har ringt och berställt pixzza osm vi ska åka och hämta snart... skti i nyttigheterna idag, jag är hungrig! ska stepa bort det imorgon :)

by the way, försöker installera windows live writer men det går inte så bra.. den ska ha nån info om nåt som jag inte vet vad det är.. doh liksom... nån som har nån koll?

Kram

Kyla, regn, värmepump

Ah! Fan vad kallt det är inne nu! det var 15 C när vi vaknade! det kändes kan jag tala om. Mamma, styvfar o styvsyskon kom vid en 12:30 (tidigt för att vara morsan men S-E går ju upp tidigt) Och de håller på att installera den än. Men det ska nog snart vara färdigt.

Är hungrig som en get för jag har inte ätit nåt idag (kakor som vi fikade till kaffet) och tror att idag blir det kyckling. Skippar nog pushen idag för den börjar om 2 ½ timma men vi får se... Ska fan köra hårt på stepen i mogon i alla fall! Tycker att det är märkligt, jag har inte gått ner nåt. Äter visserligen skit men gjorde det innan också. får väl skärpa till mig. bara godis på lördagar :) igår åkte vi vespa in till grannstaden eller vad jag ska kalla den. handlade på Hemköp och fan vad roligt det var! Blev dyrt men dom har ju mer än ica nära :) handlade jämt på Hemköp innan vi flyttade hit..... igår köpte jag lördagsgodis. men jag är så här: jag äter lite samma dag som jag köper det och sen kan jag äta ur samma påse i fyra dagar. Det förstör lite av mitt "godis på lördagar"-mantra... skumt. Nä nu ska jag gå ner och se hur det går med apparaturen.....

Förresten, ska sätta in fler kort i bloggen men kameran är ju på lagning... eller undersökning om den behöver lagas... ska bli mer effektiv med bilder när jag får tillbaka den...

Lär känna mig bättre, en lista.

En lista "stulen" av Miss Maddis


UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[ ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

 

SKOLA/JOBB
[  ] Jag studerar
[x] Jag jobbar.
[  ] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[  ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[  ] Jag har fått sparken.

 

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt ?lol? i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har kissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[  ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[  ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ] Jag har brutit ett ben.
[  ] Mina tonsiller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[  ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[  ] Jag har varit i Ryssland.
[  ] Jag har varit i Kina.
[  ] Jag har varit på Golfen Center.
[  ] Jag har varit i Japan.
[  ] Jag har varit i USA.
[  ] Jag har varit i Afrika.
[  ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[  ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[  ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har nakenbadat.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[  ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[  ] Jag har åkt snowboard.
[  ] Jag har hoppat bungyjump el fritt fall

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[x] Jag är förlovad.
[  ] Jag är gift.
[  ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[  ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

SEXUALITET
[  ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[  ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnosticerad med depression.
[  ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[  ] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ x] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[  ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[ x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[  ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[  ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ x] Jag samlar på serietidningar.
[  ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[  ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[  ] Jag ser på nyheterna.
[  ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[  ] Jag är en morgonperson.
[  ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[  ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[  ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[  ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[  ] Jag vet hur man skjuter.
[  ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[  ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[  ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[  ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[  ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv


Trött

Idag har vart en hektisk kväll på jobbet. Inte stressigt men lite ansträngande för huvudet. Det är rätt kämpigt psykiskt ibland.

Ska upp tidigt imorgon och jobba dag så jag ska gå och knyta mig nu, jag tar katten med mig :)

god natt

värmepump

På söndag kommer mamma med en värmepump. Vi rkiter alltså i vad allt ojla och pellets heter.... Skönt. Den ska då installeras då så vi får stå ut med att det är en aning kyligt här tills dess....

Min kamera har lämnats i förresten, Expediten kunde inte se nåt fel men mamma lämnade in den ändå. den är ju faktiskt helt konstig...

ska dra iväg nu, måste köpa mat till kissen innan jobbet :)

kramar

It´s cold in here

vaknade vid sex o gick på toa, tyckte att det var ovanligt kallt på golvet men reflekterade inte mer över det. Sen kom älskllingen upp o sa att alla element är kalla. Men jippi! När jag gick upp så gick jag ut o skulle kolla pannan o den var stendöd... Ringde mammas gubbe som sa att jo kommer det luftbubblor så är nog oljan slut. Men det är väl klart! fan då, inte för att den är slut, det finns väl en en halv kubik kvar men det är ju konstruerat så att röret sitter ganska högt upp. Så... i tanken är det olja för en 5000 som inte kan användas pga att ett jävla pucko har satt in tanken. för i helvete. tänkte ju att vi skulle klara oss på det där till sommaren.

mamma skulle i alla fall kolla om man kunde sätta in en pelletsbrännare på en gång... Men segot har inte ringt än. Försöker elda så det blir lite varmt i alla fall. Men det är lättare sagt än gjort i den spisen....

jaja.. ska jobba i kväll. börjar fyra... Nä, nu ska jag kolla brasan..

träningsskor

idag har jag köpt nya träningsskor. Skönt! Nu kan jag träna utan att fötterna domnar av... :)

Lunnchade med älsklingen och nu ska jag iväg till A och dricka kaffe innan jobbet. Ikväll blir det Brie-ost :) smaskens! Sen ska jag sluta äta skitmat! igen... hoppas det blir bra denna gång...

Kramar

Vräkigt

idag har jag "vaktat" avdelningen när de andra var på möte. var tydligen en massa tjafs så jag är glad att jag inte var med... Sen satt jag kvar på jobbet till efter fem och pratade med min kollega L. jag gillar henne, hon är frän!

Hade för lite tid för att gå på boxningen så jag gick på push, drog med mig J. Det var ett tag sen jag såg henne så det var roligt :) tog det lugnt då jag har lite träningsvärk.
När jag kom hem så stod älskling och skruvade ihop nya soffan. Jag ska ta kort på den när jag får tillbaka min kamera. mamma har vart och lämnat in den idag så vi får se vad de säger. Har inte pratat med mamma än men ska ringa henne i morgon och fråga.

I morgon tänkte jag köpa nya träningsskor. Behövs! är trött på att tårna domnar....

jag har haft på mig mina converse idag, då är det vår :) ska köpa nya, vill ha röda. Det är fint.

nu ska jag kolla på tv och vräka mig i soffan :) den är mycket vräkvänlig.

kramar

Delegering

Förresten, Idag har jag fått insulin-delegering. Det var på tiden, så nu behöver jag inte fråga någon annan :) Har också på kateter-spolning :) Jag tycker om att få göra sjukvårdsgrejorna, det är min avdelning.

trasig

igår var mamma hit ju. Jag har haft problem med min digitalkamera som jag köpte för en månad sen, jag får den inte att fokusera när jag ska ta närbilder. Jag bad mamma kolla det för hon är bättre än jag på sånt där. Hon provade och sa: Det är fel på din kamera. Men åh vad jobbigt det var att höra men bra ändå.

Det var inte jag som gjorde fel men det verkar som om det mesta jag köper går sönder, sist var det nya mobilen för 3700..... jobbigt.

mamma tog i alla fall med sig den och skulle lämna in den på elgiganten. har inte hört nåt, ska ringa i morgon.

Får se när nya soffan dyker upp... Har vart på yoga idag. Idag fick det bara mig att känna mig fet, klumpig och värdelös... inte så bra... Har vart en halvjobbig dag på jobbet. Mycket att göra och oro......

Nu ska jag kolla på law and order... sen ska jag sova. Har sovmorgon i morgon. skönt.

Kramar

Seg, segare

men herre gud, jag måste ju ha den segaste mamman i hela världen. Ringde till henne vid elva o då skulle hon snabbduscha lite o sen ringa innan hon åkte. fortfarande inte ett kjud. Hoppas hon har åkt och bara glömt att ringa... Det tar kanske en timma att åka hit så man kan ju alltid hoppas.... jag börjar jobba om typ tre timmar så hoppas går ju...

Söndagen Dagen

Ah, idag har jag jobbat, det har vart lugnt och jag har jobbat med skitbra folk så det har gått exellent! Det är skönt det.
kom hem och spelade lite Wii. Fan idag hade jag träningsvärk efter spelandet igår. Jösses liksom, det är ju ett tv-spel. Men man tar ju i så det är ju inte så konstigt...

Idag har jag köpt en soffa av M. Rätt dyr men den var ju dyr ny så det blir nog bra. Bara kattfan ger tusan i att klösa på den! jag ioch M har tränat lite Push i dag och jag tog i så jag tror att jag skulle sprängas! Jag lär ju, det händer ju inget annars. Kom hem och nu har jag käkat en kebab-rulle utan kebab, godare så, och tittat på Simpsons-filmen. Älskling fick ju den i julklapp av mig :)

Nu är han i garaget och fixar, fel, han kommer nu, hörde dörren :) så nu ska han fixa the åt mig! vissa har det bra :)

I morgon börjat jag 17 så då får jag sova, skönt... Mamma kommer också och det ska bli roligt :)

Kramar

Wii!, Mitt tv-spelsliv!

jag och raringen har köpt Nintendo Wii idag! :) jag säger VI eftersom vi har betalat det tillsammans ;)
Nu sitter jag och kollar medans han kör igenom Sports. Jag provade först! :) jag har fan vart tv-spelstokig sen jag var liten och spelade Super mario Bros på Nintendo 8bit.
Jag sparade ihop min veckopeng på ett konto i ett år tror jag tills jag kunde köpa det eftertraktade spelet. Mamma la till en hundring tror jag och jag var överlycklig nör hon kom hem med det! 995 kr kostade det med spelet. Åh vad stolt jag var att jag hade sparat själv! Mycket bra gjort :) Jag kom ihåg när mormor kom med Super Mario 3 åt mig i present, fan dom var ju dyra på den tiden... Det spelet är borta, ligger väl hos mitt ex tillsammans med alla andra saker som jag aldrig har fått tillbaka... (en lång historia, eller, inte så lång men mörk. Tar det nån annan gång)

I alla fall, älskar tv-spel! Har ju kvar mitt gamla 8bit. Fullt fungerande och jätteroligt! Äger även ett PS1 (är ju beroende av Final Fantasy VIII och Resident Evil 2) och vi har också ett Gamecube. Ville ha ett PS3 men raringen ville ha ett Wii och det var fan roligt! Ska bli roligt att kunna köpa Guitar Hero för det är fan bäst!

Ja. blir till att möblera om idag då. Raring ska köpa en projektor nästa månad så då blir det superrolig att spela!

Är ledig idag by the way, men ska upp och jobba i mogon... På måndag kommer mamma o hälsar på :)

RSS 2.0