Snart är det dags!


Jajemen! Imorgon är det dags för vår efterlängtade tjejkväll! Räkkryssning för fasen :)

Får försöka styra upp så de andra gästerna får rätt mat också... Vilket någon i vårt sällskap har lyckats muppa till. Jaja, det ordnar sig nog, vi får ta det när vi går ombord... Skoj ska det bli i alla fall! :D



Igår var jag och Jockis och fiskade lite. Vet ni vad? Jag fick en Regnbåge! :P Såg när den högg. Inte för att den var så gräsligt stor (0.7 kg) men jag har aldrig fått en regnbåge förut och nästa blir väl förhoppningsvis större :D


Idag ska vi iväg och storhandla lite hade vi tänkt. Svärmor ska följa med så det blir trevligt! Sen får vi se om vi fiskar lite till ;)


Just nu vill jag bara att min mobil ska komma!!

sugen som fan!


Men nu har jag funderat lite igen... Är det itne konstigt hur vissa får konstiga sjukdomar och ont av ingenting? Hur man kan få värstaste felet av att ha gått upp för en trappa eller nåt?
Eller hur en åkomma han ändras till en annan? Jaja, vissa gör vad som helst för att bli sjukskriva och att folk ska tycka synd om dom :P

Puss


Halulu!


Nu sitter jag på jobb igen!

Jag och Marianne har jobbat på som fan så vi är helt klara!

Igår var det en härlig dag! Först jobb (ja kanske inte allt var härlig men ni fattar) Sen ut med Tessan, Per och Plutt med båten! Åh det var så länge sen jag åkte båt så jag njöt verkligen! Per är ju gentleman så han hjälpte mig i och ur båten så jag inte skulle ramla i :P

Men gud vad jag älskar att åka båt! <3 Få mig att tänka på Morfar... <3 VAr ju med honom och Mormor hela somrarna när jag var liten. Åkte till NOrge och bodde i husvagn, åkte båt och fiskade :D Underbara minnen! <3


Idag händer det inte så mycket, ska vila lite när jag kommer hem... ryggen känns av lite :(

Men men, vad ska man göra? :P

Puss


Uppdatering ta mig tusan


Ja vad har jag inte gjort den gågna veckan?

Har ju jobbat naturligtvis och i Tisdags så åkte jag till Stockholm nästan direkt efter jobb.

Lite trevligheter med systrarna och syskonbarnen :) Mycket trevligt!

På Torsdagen skulle jag åka hem men innan dess så gjorde jag och Semira stan. Inte så där jätteupphetsande men jag handlade lite, bland annat en present till Tessan :D Det kommer bli så fint så!

Sen har jag jobbat hela helgen och idag har jag vart ledig. Skönt! Jocke ha börjat jobba idag, hoppas det går bra för honom men det tror jag att det gör. Får höra allt när han kommer hem :)

När han har jobbat har jag tvättat, tagit en promenad med Fabbe och pratat lite med Rolle, sara och Clary. Gosat med Colin också naturligtvis :loves:

Ja just ja! Igår grillade vi! Trevligt värre! Matsi var med så nu tycker vi att han ska flytta till Insjön ;) Då kan vi leka mycket oftare :D

Jag var barnvakt som det brukar bli, jag gillar ju bäsar jag och dom gillar mig. Så jag tog hand om Colin. När jag kom hem var jag helt nerkräkad men vad gör väl det?! Söt-bäsen! <3



Det har vart värsta turerna om mina pengar jag ska få tillbaka... Jävla kommun att vara seg! På Onsdag får jag dom, 6 dagar innan lön.... Jaja, då hinner jag inte slösa bort så mycket i alla fall ;) Men fatta, nästan halva min lön har jag vart utan. Drygt... 

Men vem vet? Då kanske jag kan köpa det jag vill ha den här månaden? Det vore väl fränt? :) 

Jag har ringt och bokat räkkryssningen också, så nu är det spikat :P

Imorgon blir det kaffe i Mjälgen, Tessan har ju semester :D

Nu ska jag titta på tjockisarna på tv ;)

Puss

Hmm


Jo jag erkänner; Jag har blivit skit-jävla-cp-usel på att uppatera :(

8 dagar sen sist... jag har själv blivit en sån bloggare som jag hatar... Men vem kan hata mig egentligen? ;)


Återkommer i morgon då jag är ledig och mannen jobbar kväll, inte så enkelt att sitta vid datorn när han har gått hemma och vandrat de senaste 3 veckorna :)

Så, i morgon alltså :)


Puss


Back to basics



Pratat med syster idag... Biljett bokad så på Tisdag åker jag och gör kära hufvudstaden osäker!

Men nu ska jag till Larsson och dricka kaffe!

Hej svejs

Fredag!


Idag är det Fredag och jag ska jobba kväll... Elisabeth är sjuk så det blir Anette istället. Men inte klagar jag! Anettinen är bra ju :)

Jocke är och fiskar med Larsson så jag är hemma ensam.

Igår kom Jocke hem med en diskmaskin! Duktig pojke ;) Men nu återstår bara "problemet" med att koppla in den... Men det ska nog gå att ordna på ett eller annat sätt!

Men nu ska jag sätta fart, är ju kattvakt åt tre katter så jag ska ner och se om dom är okey, antagligen släppa ut dom en sväng också :)


Hej hej

Hmm...


Idag har jag fikat med Tessan! Det var roligt ;) Spelade lite innebandy med A också så han blev lite glad. Men jag tycker nog att de spelar med konstiga regler där borta i Mjälgen ;) Måste vara nåt kulturellt...


Idag kom Syster till Sverige och hon stannar i två veckor, måste ta mig en tur till min hemstad för ett besök... Vår Hufvudstad för er som inte visste det. Ja jag är 08a...   Men i hjärtat är jag Leksing ;)


Idag har jag hunnit bestämma mig för att byta bil och ändra mig lika fort! Motorbyte känns väl lite sådär faktiskt.... Hade det bara vart turbon så visst men motorbyte är aningens overkill... Det blir Raggar-Volvo ett tag till!

Men varför fanns det inte ac 1989?? ;P



Jag har fundrat på en grej, alla dom här som skriver på facebook att dom tränar ca en miljard gånger i veckan och är typ besatta... Hur mycket tränar dom egentligen? Tränar de överhuvud taget eller skriver de bara så för att det ser bra ut? Nåt att tänka på kanske?


Appropå träning; Var hos sjukgymnasten i Leksand i Måndags och fick ett träningsprogram, måste ju träna upp konditionen och muskelmassan innan operationen som blir av så småningom. Ju mer tränad man är, desto bättre fungerar kroppen och transplantatet... Så, det är bara att köra igång.
För mig har det inte så mycket med att jag tycker att jag är fetast i världen, jag gör det för att min framtid hänger på det, utan att överdriva faktiskt.

Hade det bara handlat om att jag ville bli smalare så hade jag bara kunnat pula i mig lite microlax och sånt så hade det vart fixat på nån vecka! Har hört att det är ett väl beprövat sätt och att det fungerar!
Sen att man inte klarar av att skita utan laxermedel som en 90årig gubbe det är ju en annan sak. Man är i alla fall smal!!!! Och det är ju jääävligt viktigt, eller hur?

Eller så kan man helt enkelt äta smala ostbågar, eller hur Annica? :D

Ja, skit sak samma!

Funderade på att gå ut och vara lite full, glad och aggressiv ihop med Tessan på Lördag men jag kom på att jag jobbar Söndag :( Har ju bytt med Lotten.... Dumt...
När Jockhans ska till Norge och allt! När katten är borta.... Humdidum ;P
Nej då, nu ska ni inte få nåt för er, jag kan vara lika full när han är hemma, fullare faktiskt för då hämtar han mig och passar upp på mig dagen efter :)

Det är tur att man har det så jävla bra ;)

Men nu ska jag sluta svamla och skutta i säng och läsa fjärde boken av Häxmästaren. Ni vet, fortsättningen på Sagan och Isfolket? Plus att det finns en serie efter häxmästaren också så jag har ca 40 böcker att läsa! *lycka*

Så God natt på er mina små lamm.... Hoppas ni får trevliga porriga drömmar i natt ;)







Är det nåt annat än Måndag??


Naturligtvis skjutsade Hedvall hem oss Tessan, men du vet, jag och namn ;)




Har inte startat datorn på flera dagar... Har vart ganska upptagen så att säga, men det kommer en uppdatering så småningom. Ha tålamod! ;)  Det har ju vart resa till Gävle, möbelshopping och volvoträff. Så en massa jobb där emellan.

Idag är det sjukgymnast som gäller!

Fränt sa Bernt!

Puss

RSS 2.0