SNÖ!

Låg ett tjockt snötäcke på marken när jag vaknade i morse! Fick lov att åka moped ändå för annars hade jag blivit sen... Men jag håll på att köra åt helvete på hemvägen så nu är det apostlahästarna som gäller det närmaste halvåret....

Har jobbat idag, och diffat lite. Fasen vad vissa fuldiffar, kallar det inte ens att diffa men men... det får de väl men det gör ju time care-ansvarigas jobb lite svårare...

Anyway.... ska prova att elda i spisen nu tror jag... Hoppas det funkar, så jäklans mysigt! =)

Blåmärket efter undersökningen börjar försvinna äntligen! Hoppas jag får svar snart.. ska iväg på Måndag och ta lite prover på kalium eftersom vi höjde Atacanden. Har inte känt mig yr eller nåt än så det är ju bra! =)

2/12 ska jag på föreläsning med Mia Törnblom! Fasen vad roligt, hon är så bra! Så då ska jag få mera självkänsla. Hoppas hon berättar om sitt liv då.

Nä, nu ska jag elda lite

   

Fika!

Har jobbat idag, fick gå en kort så det har vart lite kämpigt.. Men så är det. Hopps alla dyker upp o morgon =)

Nu ska jag iväg med Hinkan och fika! Har ätit yoghurt och mandariner idag bara (kaffe så klart också) så jag känner mig lite hungrig. Ska träna ikväll. Ringde Tina och hon skulle också träna. Skönt! Fattas motivation till att vara där ensam. fast jag tränar egentligen bäst själv men men. Det är trevligt att ha någon med sig =)

Så, nu ska jag ställa in mopeden och sen ska vi åka!

Kram


Jag och alla andra

jaha, så har man fallit för grupptrycket nåt så grymt då. Bilddagbok införskaffad, mest för syrrasn skull faktiskt. Hon har ju det och kan hänga med lite =)

MGlory heter jag där om det är intressant.

Köra,köra,köra!

De senaste dagarna har mest gått ut på att köra bil tror jag =)

I Lördags var jag och Hinkan ut och körde efter att jag hade slutat jobba.

I Söndags kom SS och hämtade Lukas efter mycket om och men, jäkligt surig var hon i alla fall och det är nog första och sista gången som hon komemr på besök. Inte för att jag klagar men det är i alla fall synd när vi har stått varandra så nära förut. Men jaja, Ce la vie...  Hon hade ju så hemskt mycket att göra men jag sa en tid och sa att jag skulle ju faktiskt jobba... Hon kom tillslut men inte ett tack för hjälpen utan ifrågasatte varför vi hade kastat den otroligt Crappiga lampan som fan knappt höll ihop. Vad fan, du fick en ny, var glad för det.... Ja ja..

Efter det så åkte vi ut och körde, Daniel var med och fick köra min Pärla =) Det gick bra förutom att det hade regnat så nu lär jag tvätta den.. =) 

Igår Måndag var jag och L-G ute och körde i 2 timmar. Lärde mig att göra mjuka in bromsningar vilket jag inte var så hjärtans bra på förut... Åkte förbi jobbet och tog med Tina och Doris på en sväng =)
Två härliga FnitterFittor =) Sen åkte vi tre till Borlänge och Handlade mat och åt Stripes och Flickorna köpte Fisk, deras stora passion! =) Förstår faktiskt varför, det gjorde jag inte i början men jag skille nog också vilja ha ett akvarium. Inte lika stort som Doris kanske men ett med små Dalmatinisar och lite smått och gott =)

Hör du Doris, hur man kan bli i din häsliga närhet? =)

Haha! Ja vi får se...

Nu ska jag plugga lite körkortsteori, skrev in mig igår. Ikväll ska jag och Hinkan till Djurås och öva rondeller =) Roligt!

Kramar

Jobbdag

Har jobbat får 7 i morse så jag är lite seg... Har gått bra att jobba, det har vart lugnt occh skönt. I morgon ska jag jobba kväll med Doris =) Mycket bra!

Nu ska jag ut och övningsköra så snart Hinkan-Pinkan dyjer upp =) Roligt!

Kramar

Gårdagens Undersökning

Here we go:

Dagen startade tidigt, alltför tidigt. Hade ställt klockan på 5:30 men vaknade 5. Typiskt. Gjorde mig i ordning och kunde ta en lugn promenad till busshållsplatsen. bussen gick 6:35 och var i tid. Skönt. Fick se solen gå upp under färden till Borlänge där jag bytte buss. var framme vid lasarettet vid en 8:15. Skönt att vara i tid! Satt i entren och läste min bok ett tag innan jag gick upp på avdelningen. Mamma hann fram innan jag fick komma in och det var skönt.

Sen skulle de sätta in en droppnål, även kallad skortsten. Det gick inte så himla bra..  Så här är det: jag har tunna vener. Så tunna att jag blev nekad att lämna blod i Blodbussen. Plus att de inte vill synas heller... Dubbelt skit alltså. Hon stack först i min högra arm. försökte o försökte, Inget svar. Tvungen att sticka igen. Försökte på samma arm och helvete vad ont det gjorde! De är inte så små heller de där nålarna.. hon grävde länge och väl men gav upp.
Såg att hon  mådde dåligt för att det gjorde ont på mig men vad fasen, det lär ju göras så det är bara att bita ihop.
Hon hämtade en annan som tog andra armen.
Misslyckades de med den så var det bara att gå på händerna och sticka. Hon kände länge och väl och pumpade blodtrycksmanchetten många gånger.
 Som tur var så hittade hon på första försöket! Jäkla tur! Så jag fick koksalt och jod och koksalt igen och sen var det bara att försöka slå ihjäl 7 timmar.


Som tur var skulle jag vara på Njur halv fyra så 6 timmar att slå ihjäl. Skulle vara tillbaka på Lab 16:40 Prick!
Vi gick lite i Falun och åkte sen till Borlänge. Handlade inte så mycket. Ett litet katträd med en boll på , ett par örhängen och vitaminer =)

Njur gick bra, nästan ingen förändring men fick höja Atacanden till 8mg/dag för att försöka miska Proteinutsläppet ännu mer. Ska ta Prover nästa vecka igen för att se om Kalium-nivån höjs för det är ju inte så bra. 
 Men det sänker ju blodtrycket också så blir det för lågt så jag mår dåligt och svimmar och har mig så får vi sänka igen

Så Doris: Om jag svimmar på jobbet behöver inte ambulans tillkallas... tror jag i alla fall ;-)

Tillbaks till Lab och fick hålla i en värmekudde för jag blev stucken i fingret (eller fingrarna, 2 stycken) Det gör ondare än i armen tycker jag. Det bara rann ur det där fingret! Bra grejor må jag säga! =) Hon fick i alla fall vad hon skulle ha.  Så jag får väl svar på proverna här framöver...

Mamma skjutsade mig till Borlänge där det precis kom in en buss som skulle åt mitt håll! Tur! Så jag var hemma vid en halv 7... Då var det bara att laga mat o greja för jag började jobba kl 7 idag...

Jag var ordentligt trött igår när jag kom hem...

Så! Det var den dagen!

Kommer snart

Ska berätta om gårdagen snart..

Måste vila lite bara....

Övningskört!

Nu har jag kommit hem efter att ha övningskört med HInkan! Körde en del faktiskt, nästan ända hem =) Fan vad roligt det är! Bra att vi har fått tillstånden nu för nu är det då bara att tuta och köra, nästan i alla fall =)

Nä nu ska jag o Älsk dricka lite the o se på film!

Kramar

Det bli inte alltid som man har tänkt sig..

Skulle åka till Lsd med HInkan i dag som sagt... Men möttes av ett sms när jag vaknade att hon har åkt till Borlänge i stället... jaha ja... Blev besviken och det förstod hon så det är nu överspelat och klart....

Nu sitter jag framför tv.n med en kopp kaffe och ska göra lite Bonniers Trafikskola... Lika bra att göra nåt nyttigt när man är igång liksom.. Annars blir nog dagen bara slapp. Ska nog läsa lite ocks¨å, har börjat på del 41 i Isfolket...

Tiden går..

Och fort går det! Hinner fasen inte med att uppdatera den här sidan! Tycker att dagarna går alldeles för fort! I alla fall de lediga =)

har jobbat hela helgen och idag. I morgon ska jag vara ledig och följa med Hinkan till Lsd. Hoppas vädret blir lite bättre än idag eftersom dagen bara har vart grå och regnig. Det gör nu ingenting eftersom vi inte är ute någonting på jobbet men i morgon får det gärna skina en sol =)


Ju mörkare dagarna blir desto tröttare blir jag. Inte trodde jag att det var möjligt...
Drömmer mycket konstiga saker på nätterna också så jag känner mig helt kokko när jag vaknar. Inatt drömde jag att en kompis till Daniel dog och en arbetskamrats man gick samma öde till mötes... Weird!

Det är väl sån period nu kan jag tro... När jag fick mina Emconcor så sa läkaren att man kan få mardrömmar av dem. Det är nog därifrån mina konstiga drömmar kommer ifrån. Innan jag fick dom så drömde jag då inte mycket.. jaja, det gör ju gott i alla fall =)

Torsdag är dagen jag ska upp okristligt tidigt för att ta mig till Falun... Körkort nu tack!   =)
Fast jag kan tycka att det är rätt skönt att åka buss lagom långt... Hoppas bara att inte bussen är knökfull med ungdomar som ska till skolan... det kan bli rätt drygt i så fall... men så är det!

Ska skaffa mig en liten kamera så jag kan uppdatera med bilder lite oftare här =)
Min är ju så stor och otymplig. Men men, nog om detta!

Ner och se var jag ska laga till middag idag.

kram på er

Rolig dag

Idag har jag vartr ledig så jag släpade mig ur sängen vid en tio... lite lagom tycker jag......

var till Hinkan ett tag och drack te och gick en promenad. Trevligt...

Hr tvättat en maskin också så någon nytta har jag i alla fall gjort =)

Har gjort framsteg inom en sak men det vågar jag inte tala om vad det är ;) Det får vara osagt........ Men det är en bra sak!!

Längtar tills Handledartillståndet kommer och vi kan börja köra bil! Roligt!

Nu ska jag duscha och sen sova... Ska jobba i morgon, börjar 14 dock så jag får i alla fall sova....

Körskola

Har bestämt att jag ska skriva in mig på körskolan när jag får lön. Har fått för mig att det är bra att läsa teori när man övningskör =)
har sagt till Åsa på jobbet att vi ska åkat dit. hon har skrivit in sig på körskolan för 2 månader sen men inte satt sin fot där sen dess... Mycket dumt. Men om vi åker två så blir det nog mer inspirerande att åka. då kan vi hjälpa varandra... Sambon ska skriva in sig på samma körskola så då kan vi hjälpas åt =)

Det blir nog bra.

Skönt att få vara ledig i morgon, känns som om det behövs. Är så jäkla trött nu alltså,.....

Ska lägga mig och vila ett tag nu tror jag....

Kramar 

     <---- Vill ha!

Ändrad tid

De ringde nyss fårn Falun. Ska få komma till njur på torsdag också. Skönt!! slipper åka så himla många gånger...

Nu ska jag rusa till jobbet. Spännande diabetesutbildning hägrar.... Får lov att jobba i kväll också........

Handledarutbildningen

Så, nu har vi vart på handledarutbildningen.  Mycket nyttig måste jag säga. Men det var inte mycket info om hur handledarna skulle lägga upp det men mycket som var byttigt för 16-årningarna (alla utom jag o sambon).  Vet inte om det var så himla mycket matnyttigt men nu är det gjort i alla fall. Funderar på att skriva in mig på körskolan så man får kött på benen på en gång. Men jag vet inte.

Fan vad svårt det är att bestämma sig. Måste rådfråga mamma tror jag =) Haha!

I morgon ska jag ta prover och gå på diabetesutbildning. Ska ringa till njur imorgon och se om man kanske kan få komma på onsdag i stället eftersom jag ska gå runt i falun massa timmar. känns som om det är det mest vettiga för oss alla, Jag bor liksom inte i närhten direkt.,,,,,,,,

jaja vi får se..

Viljan

Åh hela kroppen skriker efter att slippa träningen idag men hallå hur länge sen var det inte jag tränade då? Dumma kropp som inte fattar bättre. Vet ju att det kommer kännas skönt efteråt =)

Ska då iväg och träna idag..... Dumma jobb som gör att träningen inte hinns med. Dumma mig som är så lat så jag inte ens orkar ta mig ut o gå. Dumma fot som gör ont så jag inte KAN o gå även om jag vill...............

MÅSTE bara ringa labb i morgon och beställa tid för provtagning. Har ju glömt bort det för telefontiden börjag 15:30, dum tid. Så nu måste jag ha en snabb tid för jag ska ju till Falun nästa måndag och måste ha proverna tagna innan dess... så många måsten, jag blir så trött.....


Måste kolla upp tågen o bussarna för nästa onsdag när jag ska vara i Falun 9 på morgonen. Lika bra att göra det nu innan jag glömmer bort det...

2 dagar kvar till handledarkursen =)

Middag

Jag och sambon har precis kommit hem efter en trevlig middag hos Hena och Mange. De bjöd på middag som tack för att de har lånat min bil.

Mycket trevligt och mycket god mat =)  I morgon är jag ledig. Det går fort! På Måndag är det jobb igen som gäller....

Trist men så är livet =)


Bara tre dagar kvar till handledarutbildningen...

Det var det!

Skulle vara ledig i tre dagar men det blir två.. som tur är (?) får de ju inte ringa ut mig på helgen för jag är ju som sagt dubbelt så dyr =) Hade fått sms från underbara tel me... kan du jobba 16-21? Efter kontroll av vem jag skulle få jobba med så svarade jag ja.. vad fasen... det ge ju extra pengar och jag ska ju ta körkort och måste köpa nya sommardäck till bilen till våren... jaja, det är ju bara 5 timmar av mitt liv...

Jag o annica har vart i Leksand idag och snurrat lite. Fikat och köpt böcker och funderat på vad siffran på skattemärket betyder... Någon som vet? Vi kom då på att det finns något slags system men vad det grundar sig på vette tusan....

Var in på sambons jobb och köpte en vinterjacka. Bra! Den blir nog varm och gosig till vintern =)

Idag ska jag nog köpa naturgodig och se en film när jag kommer hem. mysigt! Lär nog köpa godiset innan jobbet då så det lär jag ta med i planeringen...


Bara 4 dagar kvar till handledarkursen =) Livet går framåt, sakta men säkert........

Borttappad? Eller bara tappad?

Det tog då emot att gå upp när klockan ringde i morse så min vana trogen så snoozade jag till klockan stod på 06:35. Började 7 så min plan att cykla grusades.....igen... jaja.

Jobb gick bra, sen hade vi möte. Även detta var okey...........
Nu väntar jag på att Daniel ska komma hem så vi får handla... var ett par dagar sen vi åt middag tillsammans men vi kan göra det idag =) Härligt!

Apropå ingenting så har det gått 3 veckor sen sambon skickade in ansökan om lämplighetsintyg. Sa åt honom redan i förra veckan att ringa och idag gjorde han det.. Hmm... ingen har sett någon ansökan men betalningen såg de att den var gjord... hmm... till slut ringde handläggaren upp och en annan handläggare har godkänt den och bara lagt den åt sidan så den har inte blivit skickad. Men hej du vad bra då....

Ja det ordnade sig i alla fall, tur att de inte hade tappat bort den då.. =)

Så om precis en vecka så står vi på handledarkursen och ska gå den =) yay!


Fick förresten kallelse till en undersökning. Ska göra ett njurfunktionstest. jaha liksom. Ska vara på Lasarettet kl 9 på morgonen och sen klampa runt i Falun i  7 timmar. Jod eller nåt ska snurra runt i mig under den tiden...jaja.. ringde mamma och hon ska följa mig. Vad skulle man göra utan mamma? Vill inte tänka på hur det skulle vara. Så vi ska i alla fall knata runt i Falun i 7 timmar... jajja... det blir nog bra när vi är där =)

Nä, nu ska jag skriva inköpslista =)

Bilderna från igår:

   

Nattligt Illamående

Vaknade inatt vid 1 och mådde så jäkla illa! I normala fall brukar jag må illa när jag lägger mig och inte vakna. Tog med mig morgonrocken ner och skulle in i duschen då jag kände det komma. Böjde mig över toaletten och hulkade. Inget kom... In i duschen. Mådde fortfarande illa. Satt i soffan och sov, tack alla makter att vi köpte den härliga möbeln, mådde fortfarande illa...

Satt i soffan och sov med en filt och två katter =) Började frysa efter ca 1 ½ timma så jag tog med mig ett par kuddar och satte mig i sängen och sov...

Har vaknat till och från hela natten med olika stadier av illamående.. Men har inte spytt... Antar att det är marknadschipsen jag åt igår kväll som min mage inte tycker om... Jäkla känsliga mage. Så nu vill jag inte se chips på länge! (En positiv sak i alla fall)

Så jobbigt att inte få sova bara....



Idag ska jag jobba kväll, känner att magen inte är riktigt nöjd än men skit sak samma.... ska nog förbi Annica- pannica och titta när hon är så hjärtans duktig och städar sin vind =)  Hoppas jag får jobba med henne i kväll, det ska vi nog ordna...

Handledarkursen närmar sig och jag längtar verkligen!

Byggde klart ljudet i bilen igår. Lossade på paneler och grejor för att kunna dra kablarna snyggt! Blev skitbra! =) Så nu har jag sammanlagt 8 högtalare varav 2 basar =)  Roligt,roligt =)

Nä nu ska jag dra på mössan och åka k50 till Annica. Kallt här upp i norr. Ska nog ta med mig kameran. Har fan inte tagit ett kort sen i somras. Nu när färgerna är som vackrast och allt!

Nä det ksa vi råda bot på idag =)

Lägger upp resultatet i morgon.

Kramar

Marknadshelg

I helgen är det marknadshelg. Rättviks höstmarknad. Ska bli så roligt att gå. Jag gillar att gå på marknad. Synd bara att den i Rättvik är så stor. man orkar aldrig gå igenom alltihop...

Ska till Läkaren på Torsdag förresten. Fick min tid i veckan. Så i morgon ska jag ta proverna innan vi åket till Rättvik. Ska försöka passa in alla tåg o bussar. Åh! Längtar till körkortet mer o mer!

idag har jag följt med hena till Bvc. Sebbe skulle få spruta och kolla lite. Det gick bra =) Sen har vi fikat lite kaffe och sen grejat lite på datorn =)  Ställde mig på vågen på Bvc förresten. Är tillbaks där jag var förut.. skit också.... De kommer inte bli glada på mig hos Doktorn det kan jag lova..

jaja. nu ska jag gå till jobbet. GÅ Märk väl. Tydligen tycker inte min kropp att jag går tillräcklligt på jobbet... Konstigt för vi gör då inget annat...


ja,, hej så länge

Ja eller hur...

Kom ner till träningen efter mycket om o men.. mopedskrället ville dö var tiolnde meter typ. jäkla regn....

Men döm om min förvåning när min grupp gjorde situps!! Tydligen börjar det 18 på onsdagar. jag fick ju för mig att det var 19... men åh! drygt! hade behövt träna.,,

jaja. laddar hem en trial version av nero som jag får prova i 15 dagar. mycket generöst.... ett nytt spionprogram hittat också... det här blir ju bara bättre o bättre...

Hej på dig virus!

Försökte ladda hem ett brännprogram och in i datorn hoppade ett virus! Trojan, of course! yay liksom...

Ska iväg och träna vilken sekund som helst fast jag fan inte har någon lust! Är skittröt... har sovit dåligt, jobbat och haft brandinfo... suck!

Vill bara vara hemma nu...... men ajg lär väl iväg annars blir det ju aldrig av..

Nån som har ett brännprogram att dela med sig av förresten? Mitt har jag tappat någonstans....


RSS 2.0