Spendera Mera!!

Idag har jag och älskling vart till borlänge och handlat.. Jag har handlat en del. Fyra ( !) par skor har jag köpt. Men för en som i princip aldrig köper skor så är det elt okey. hittar ju aldrig skor jag tycker är snygga men idag så hittade jag tre =)

Ett av paren är springskor som jag behöver när vi ska gå igenom Tjejruset 15/5 =) Roligt! Jättesnygga Nike =)

Detta kom jag hem med:

image22


Detta är det:


Nike                          Bh + Trosa               Blend-Skor               Skor  
 

Vattenflaska            Skor                          Keps,Bryn-Fix &
Runt armen                                               Hårnålar. Allt från
                                                                     H&M

När jag kom hem så låg det en avi i brevlådan. Mitt fina armband hade kommit =)

Så här ser det ut:

    Från Friis & Co  Hoppas att min väska kommer snart =)

Nä, nu är det Cold Case. Hoppas ni får en mysig Valborg

Efter Jobb

Har jobbat och kommit hem, sitter i telefonen.......jobbet gick bra, flöt på ordentligt bra så det var skönt =)

Imorgon ska jag åka och shoppa lite hade jag tänkt. Har beställt lite kläder från H&M som kommer nästa vecka, då har jag lite nytt att ha på mig när jag åker till Gävle och ska cruisa =) 
Har också beställt ett armband som är skitsnyggt  från Friis & Co och så har jag beställt en väska i samma märke =)

räknar med att det ska dyka upp den här veckan...

Skorna ja... Älskling tog ju hem ett par och faan dom var för små! ska kolla om dom kan ta hem en storlek större...dom är ännu snyggare i verkligheten

nu ska jag dricka mitt te....


hmm

blidde inga skor. mopedjäveln dog i bygda......*mummel*
Daniel ska ta hem skorna idag så får vi se om de passar.....

Idag ska jag jobba kväll och i morgon ska vi åka och shoppa lite =)  daniel är ju ledig i morgon då han jobbade i lördags... vissa har det bra =)

Hoppas bara skorna passar nu då! Dom var ju så jävla snygga...

Skor

funderar på att åka in till gubbens jobb och köpa dom här

image21

Say What?!

jag tar kort om och om igen men jag blir fan inte nöjd! Är tydligen inte så foto-vänlig....

Anyway.... det jag berättade om sist som hände på jobbet har fått sig fortsättning idag... Jisses. har pratat med chefen idag och tydligen hade denna person ringt till henne och ljugit tills hon antagligen var blå i ansiktet! Enligt henna har jag stått mitt på golvet och skrikit åt henne och den person som var med hade jag senare hämtat. Alltså kom igen!! Såna där människor ska fan i terapi! Hallucinationer så det bara smäller om det! Tydligen ska vi anmälas dubblet upp, varsågod säger jag bara. Jag har vittne på vad som hände och hela jävla personalstyrkan vet att jag talat sanning och hur hon är.......

Jisses liksom........ Men det känns skönt i alla fall att de blir upprörda för min skull. K blev skitarg! Hon sa: Jo men hon är inte van att någon säger emot henne. När hon jobbade här så mjäkade vi alla med.

Okey, I get it. Men jag gjorde detta för vår boendes skull och för personales skull för när det gäller pengar så kan vi bli sparkade om vi gör fel....

I´m not worried, bring it on

Nattens Själ

Älsklingen har gått och lagt sig och är lite sur över att jag inte har gjort det. Ärligt så känner jag inte för det. Det är så jävla skönt att sitta här ensam och glo på dumburken. Det är någonting jag inte har gjort själv sen jag och Älskling flyttade ihop. Jag tycker om att spendera tid själv. Det betyder inte att jag inte älskar Daniel eller att jag inte tycker om att spendera tid med honom.

Det fanns en tid så natten tillhörde mig. Då jag var vaken om nättera och gjorde vad jag ville. Jag brukade sitta ute på min trapp och röka och bara lyssna på tystnaden. En av dessa stunder så såg jag den finaste räv någonsin.

Nej, här ska jag sitta ett tag och bara vara.... bara vara mig.... bara vara Glory..........

Jag vet, jag vet...

Jag är sämst på att hålla det jag lovar här. MEn jag får skylla på att jag har tagit kort men de har inte blivit bra alls! Ska göra ett nytt försök i morgon så då får jag se....

Annars har dagarna vart bra, förutom en rejäl sammandrabning på jobbet i går kväll. Förstår inte varför det blev en disskusion ens för denna person har icke med detta att göra så det var helt onödigt. I alla fall blev jag på rejält dåligt humör, sen till mitt möte med Linda och sen från jobbet vilket jag inte får betalt för..... Helt åt helvete alltså.. Jävla pucko-kärring. Ska ta ett snack med Chefen i morgon om detta..

Linda har vart här i natt. Det var trevligt, vi kollade på film och tittade på roliga klipp halva natten. gick o la oss vid en tre kanske .. vid halv fyra så gick jag upp och ringde natten då jag hade glömt att säga en sa. Hade huvudet fullt av ilska när jag gick hem från jobbet.

Har jobbat i kväll. vart spring. Bättre gäng på ena sidan än det andra =)  men kvällen har vart bra.

Nu ska jag gå och lägga mig....

Så jäkla bra!

Fy fan vad nöjd jag är! jag har fan världen bästaste frisör =)
Lägger upp kort i morgon när jag orkar dra fram kameran, är ju bara hungrug nu  jue....
 kramar

Under Färgändring

Är färdigklippt och nu sitter jag hemma och har lite kompleterande färg i håret.  Efter att det var färgat så insåg vi att det lila mest såg ut som om Det var missat. Summa: mer svart färg i håret =) Så här sitter jag nu...

Ville helst av allt äta tacos idag för det blev jag våldsamt sugen på! Men eftersom jag inte har ätit nåt i matväg idag förutom två smörgåsar på förmiddagen och några kakor på eftermiddagen så är jag nu så hungrig så jag mår illa...... inte bra inte bra. det får helt enkelt bli någonting jag har hemma. Potatisklyftor med rotfrukter (Findus) och ett par köttbitar hittade jag... Fyller magen med lite Loka så länge..

Äntligen så får jag se mitt första avsnitt av Spårlöst. Tyckte att det var bra när det gick på 3.an för ett antal år sedan så det är nog bra nu också =)

Lovar att uppdatera när håret är klart =) Kan inte lova att det kommer stylade bilder i dag men i morgon kommer det i alla fall!

Snart är det klippt!

ska till Malin snart och klippa mig! Är så spänd för det ska fan bli roligt!

Har jobbat idag, det har gått bra. Känner att jag kanske inte har gjort så många knop som jag borde men jag har gjort rätt mycket ändå................
Efter jobbet följde Anka med hem, vi drack kaffe och åt kakor i solen =) skönt så nu är vi väl liiiite mer bruna än vi var innan hoppas jag i alla fall =)

Nä, nu ska jag gå och ta på mig något jag är lite mindre rädd om ifall jag får färg på mig

Spännande Greys

Men fy fann vilket avsnitt av Greys anatomy! Jisses!  Till o med Daniel fick en liten,liten tår i ögonvrån.. Maffigt!

Som vanligt när det slutar med ett litet fint "to be continued" så tar det ett tag innan man får se nästa avsnitt... I det här fallet så dröjer det hela två veckor! Sen när de två veckorna har gått så kommer man fan inte ihåg hur det slutade =) tur att de kör med tillbakablickar =)

Nä, nu sova säng... tidig morgon i morgon

Kramar

Ute på äventyr

Idag har jag och Malin åkte runt halva Dalarna... Eller inte riktigt men det känns så =)

Vi åkte vid en kvart i tolv till Borlänge och åt lite lunch. Det var mumma! sen drog vi till Falun för att kolla in glasögon åt Malin. Hon kunde inte betämma sig så hon lånade hem två par bågar. Bra att man kan göra så på Synsam =)
Tillbaka till Borlänge där vi gick ett tag på kupolen och tog en hutlöst dyr fika....

Jag fick mina ärenden gjorda. Tog ut ny medicin och hittade en frisyr som Malin ska klippa i morogn kväll... Håret åker av kan jag lova för nu är det så jävla slitet så det tovar sig för ingenting! Jobbigt! Svart blir det och kanske några lila snygga slingor =) Härligt! Uppdaterar med kort när det är klart!

idag fick vi hem nya mario kart till wii och det var roligt! svårt med ratten men den vänjer man sig nog vid =) Å andra sidan har jag inte hunnit prova Doom 3 än :/  Men det får jag ta när jag hinner och orkar... det går ju inte upp i rök i alla fall =)

Nä nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Rent Hus, har sån jäkla skallebank :/

Hoppas ni alla har haft en underbar dag i solen!

Sova Länge

idag har jag inte sovit så överdrivet länge men jag har legat och dragit mig. Läst och lyssnat på den gnällande katten... Drygt att lyssna på men han känner väl av att det är fint väder och vill ut =)

Igår grejade jag lite i trädgården, drog upp lite granskott som grannens "lilla" gran bidrar med :/  krattade upp lite löv och en hel del kott-jäklar. JAG har då ingen ful gran på min tomt. Vi har träd som gör nytt, som äppel-träd.....

startade upp grillen i går men eftersom jag fick lov att sköta allt så hade glöden i princip brunnit upp när jag kom ut....jäkla karl som är helt handfallen i köket förutom när det gäller makaroner.... *mummel*

Dags för lite kaffe


Ledig, tråkigt men vi har i alla fall tur med vädret =)

Solen skiner och fåglarna kvittrar som galningar! Egentligen borde man sitta ute men jag har en stark ovilja att sitta ute ensam eller utan att prata med någon i telefonen.... Jag vet jag borde inte bry mig om grannarna men jag är en fjant, I know =)

Det jag verkligen borde göra är att ta en prommis! Får se hur jag gör, ut ska jag i alla fall! Så mycket är säkert.... Borde ragga en hund som man kan gå med, det är mysigt...

Skippade träningen igår igen... idiotiskt så idag på step up:en får jag köra som fan! Sen på onsdag är det hårdkörning på pushen igen. Har ju kommit på varför jag går upp i vikt istälelt för ner och det är helt och hållet mitt eget fel. man kan fan inte äta lika mycket som jag och komma undan med det. Nu när jag har kommit på varför så går jag in för att göra någonting åt det... som sig bör =)

Nä, nu lär jag fan ha tag på nån, blir ju tokig av att sitta och konversera med mig själv....

Fjortis?

Måste fan tipsa om en sida... www.fjortispoang.com  Hur fjortis är du? Jag är 21,2% fjortis =) haha! skitkul ju!
En liknande sida är www.vuxenpoang.com jag är 31 år enligt den =)

sånt där är ju roligt =)

Åh vilket underbart väder!

jag blir alldeles lycklig av det här vädret. Sommarmänniska som jag är =) Det finns fan inget bättre än att sitta i solen och känna strålarna värma kroppen. Speciellt efter en alldeles för lång vinter.... Jag tycker visserligen att alla vintrar är för lpnga men ändå =)

Det gick i alla fall bra tt ha medicin ensam, inte för att jag tog upp så överdrivet många men de kom upp och alla har fått vad de ska ha.... mot förväntan faktiskt. Man ska ge fan i att tvivla på människor =)

Just nu sitter jag mot husväggen i solen och skriver... det är fan charmen med en laptop. Man kan vara vart fan som helst och surfa ocg blogga.... I Love it! Min lappis är fin som snus =) Mannen har idag krattat löv, han lyckades ju halvt döda alla blommor på köpet men vad ska man förvänta sig av en karl va? Sånt får man väl ränka med antar jag.....

jag har faktiskt väldigt nyfikna grannar, så var det sagt också..... =) sånt märks när man sitter ute....

kramar

Tidig Morgon

Det är fan okristligt tidigt för att vara en söndag! Ska åka till jobbet snart men ska göra mina förmiddagsfika-smörgåsar först =)  Överåt igår igen, det jäkliga är att jag inte mår illa av det längre... Då är det fan inte bra! Ska ta tag i det med början idag....

Har väl inte sovit tillräckligt i natt igen... När lampan slocknar och sambon sover så börjar min hjärna snurra.... konstiga saker snurrar den om. Vad som har hänt i dåtid, nutid och vad händer i framtiden? Det sjukaste som hjärnan bearbetade var väl: tänk om det som händer i Resident Evil blir sant?? Vad gör man om det kliver in 10 zombies i sovrummet nu? Lite rädd blev jag allt! Dumma, dumma hjärna................

Nä, nu ska jag fixa och åka....

Vädret ser ut att bli super idag ! Såklart, jag ska ju jobba ;/

kram

LördagsMiddag

Håller på med middagen. klyftpotatis, kött och bea-sås =) det var gubben som fick välja.
Annars så händer det inte så mycket i kväll, det blir väl lite mys i soffan och sen sova, ska ju upp i morgon och jobba ju =)

nu måste jag kolla till köttet

Bye bye

Hitmakers

Haha! fan vad roligt, vissa är ju så dåliga så man dör men de har ju tåga i alla fall =) men vem fan är det som tycker att gynning är en bra programledare? Åh, hon är så dålig så det är fan inte sant.....

Är ledig idag, så jag sitter och slökollar på tv som vanligt =) Ska jobba dag i morgon, ensam med delegation så det känns som om det blir lite kämpigt =(  inte kul............

Ska åka till affären snart och handla, vi funderar på om vi ska åka till grannstaden och handla men fan vädret är ju helt värdelöst idag och med vår tur så regnat det väl på tillbakavägen.... blir nog affären i byn....

Ska väl ta ett beslut om det snart... har oerhört tråkigt!!

Nattliga Funderingar

Ibland ligger jag vaken på nätterna och funderar. Av någon anledning börjar min hjärna tänka på dåtid mitt i nätterna... skumt. Nattens funderingar handlade om min tid på Gymnasiet. Hade en period där jag mådde otroligt psykiskt dåligt. Grät hela tiden, spydde och det slutade med att jag skar mig... låter otrolift fjortis men för mig var det ett sätt att döva smärtan. Inatt var funderingen; hur kunde alla dessa människor låta bli att se detta? Jag menar, det var ju inte så att ingen visste.... På grund att mitt psykiska mående led mina studier viilket jag ångrar otroligt mycket idag.

Hu kan man hata något så mycket så att man stöter bort denna människa trots att man ser dennes sår? Eller kanske var det på grund av de? Jag vet inte, det enda jag vet är att jag lider inte av att inte ha kontakt med dessa människor idag eller att de skiter i att kontakta mig när det är återträffar... fuckers. Det enda jag kan känna när vissa kontaktar en på facebook och bara.hur är det med dig, det var länge sen.. är spya! jag känner att vad fan vill du? har du glömt vad du gjorde? Nä, då ska man vara trevlig och svara... nej faktiskt så sket jag i det....

Denna historia slutade i alla fall med Losec mot min magkatarr (18 år gammal) och jävligt dåliga betyg...utan stöd från lärare,rektor,skolsköterska,kurator etc.... hur kunde det ha slutat om jag hade fått stöd?
Om jag hade blivit sjukskriven och fått gå om? säkert helt annorlunda. Inget att gräva i egentligen men det håller mig vaken om nätterna..........

Vår och sol!

idag har verkligen solen strålat! Har ju inte vart ut något nämnvärt men den har värmt mig i ryggen =) har suttit ute lite och pratat med LInda ute i telefonen =) love handsfree....
Synd bara att grannarnas hur är så jäkla nära så man känner sig uttittad när man e ute. säkert bara i mitthuvud men ändå...

Gårdagens bevis på att våren är på väg

    




Idag har även tv:n vart helt knasig. Ringde till sist till Telia och blev upplyst om driftstörningar osm de jobbar på. Skulle få ett sms när det var åtgärdat och har inte fått det än.... ska kolla snart om det funkar... bredbandet funkar däremot och det är ju lite märkligt med tanke på att det allt går på samma.. hmm... jaja, jag jobbar inte på Telia så jag har ingen aning...

Tur att man kan kolla på tv på internet gratis då =) i alla fall på 3.an och 5.ans kanaler.... tv4 tar ju betalt för sin tjänst de jävla utsugarna.... såg på lyxfällan där en tönt (ja, det var han) var helt pryltokig och satte sin tjej i klistret.... idiot. han grinade när han var tvungen att sälja sin mc och sa att "det känns som att förlora en familjemedlem" Tönt! så har han aldrig förlorat en familjemedlem.... jisses...
Har också kollat på Sjukhuset och Grannfejden.. jag har ju inte 3.an så det var bra att man kan se det online så att säga...

ja vi får se när det löser sig...

Hittade förresten tillbaks till min favorit-bloggerska idag =)  great!

Nyss hemkommen

kom nyss hem från jobbet... trött som självaste fan .

idag har jag planterat lite penseer och upptäckt några blomskott i gräsmattan! yay! vår!  =)
Så jag drog fram kameran oh tog några bilder. Har inte hunnit lägga in dem i datorn bara, men ska göra det...

Nä, nu tänker jag lägga mig på sofflocket.....

Love

Men ge er nu!

Fick denna komentar igår:

I kväll tänder vi ljus för Engla och hennes familj klockan 21.00 och ställer i våra fönster. Så många ljus som möjligt skall lysa upp vår mörka tillvaro.

men NEJ!! Har jag sagt! But out for fuck sake! Hur många av er kände Engla eller hennes familj? HUr många vet ens utan att kolla på Eniro vart Stjärnsund ligger? Jordens minsta byhåla liksom. jag råkar veta vart den ligger för jag har bott i grannbyn. Jag råkar veta hur det ser ut då min styvsyster går i samma skola som Engla. Så jäkla respektlöst att ens bry sig "tända ljus" jönigt.... Som Anka sa... Vem fan tände ljus för Rosie i Mora eller Arboga-barnen?

Att ens inbilla sig att man blir ledsen över en okänds död gör ju att Englas anhörigas sorg blir hotad. De är de enda som är ledsna på riktigt. resten är bara Jönigt!

Fy fallera

Tar det aldrig slut?

Fan jag tror att jag har bakat kakor i 6 timmar snart.... Jisses... började med degen vid en tre och jag håller fortfarande på och gräddar kakor. Suck !! ja snart tar det slut i alla fall....

jag tänker fan inte ens komentera Engla trots att jag har bott nära henne. Tycker att folk som inte har anknytning till byn eller Engla ska engegera sig så mycket. Det är lite respektlöst att tro att man blir ledsen trots att man inte har en aning om vem det var eller hur det ser ut i Stjärnsund.

Så var det med det.

Skippade träningen idag. Höll ju fan på med baket! jag bakar faktiskt till mötet idag. kankse blir det mindre tjafs om de har Goda kakor att stoppa i munnen... antagligen inte men det är värt ett försök i alla fall. Mötena på jobbet är en orgie i tjafs och gnäll. Drygt. Innan varje möte har man typ ångest...... det är nog inte meningen men what the fuck. Kärringar är kärringar och borde nog titta sig i spegeln nån gång ibland. vad ger ´dom (typ en eller två) rättigheten att tycka att de är bättre än någon annan? ja säg det.... att de har vart på samma arbetsplats i massor av år kanske, vilket jag ser som en svaghet.
Har du inte sett något annat hur ska du kunna veta vad som är bra eller dåligt? Du har ju garanterat inget att jämföra med.

Lite så känner jag med förhållanden... Tycker lite synd om dem som har vart tillsammans med samma kille eller tjej sen tonåren... Hur fasen ska de kunna veta ens om sexet är bra? hur kan man genom att ha endast ett förhållande veta att just det här är bra och det är så det funkar? det kan man inte.
Det är faktiskt bra att ha något att jämföra med....

That´s my story and I´m sticking to it.

Ps. fick förresten höra att anledningen till att folk stör sig på mig kan vara för att jag säger vad jag tycker och står för det... My god! Tillåt mig småle! Folk som stör sig på sånt har fan problem!

Baka baka liten kaka

jo, ska baka idag, till mötet i morgon. Jag tror att det kommer bli en hel del tjafs och strul så nog fan behöver vi chokladsnittar! Verkar som om jag och Annika ska hansla tillsammans =) Msn är en jävligt bra uppfinning tycker jag =)

Idag får jag ett X-box! vi ska byta mot ett hemmabiosystem eftersom vi har ett nytt =) roligt!
Annars så är det mesta som vanligt =)  

Nä, nu sk ajag klä mig och sen ska jag dra ner till Annika Pannika!

Tjing!

Trött

*gäsp* har legat i sängen i två timmar nu och läst dagan om isfolket nr35 =) Ganska bra faktiskt den också.

Har jobbat idag, är skittrött nu så jag skippar träningen, känns som det kvittar. Dagen har vart ganska krävande mentalt och kroppsligt.. men så är det ibland i mitt yrke. Synd bara att när man jobbar med vissa så jobbar man emot varandra. Istället för att fråga vad tycker du så säger man bara nä så är det inte. Jag kanske har en helt annan uppfattning än vad du har... drygt men fuck it =)

I morgon är jag ledig vad jag vet. ska nog baka lite och kanske fota lite firrisar :) får se vad dagen har att erbjuda.

Nu ska jag laga mat...magen kurrar =)

Vi är med.... Kattunge!

NU har vi vart hos en kollega till mig och kollat på en kattunge. Vi tror att Balhtazar är lite ensam så vi hoppas att det går bra med den lilla.. Den lilla är 3 veckor i morgon och är vit och grå.
Han ska heta Ceazar


Så här ser han ut nu:


Planerar Resa

Inte så långt bort dock. Tänkte åka och hälsa på Linda nästa gång jag har ledig helg. jag har lagt in om ledig helg 10-11 maj så vi får se om det går igenom. har jag tur är schemat klart för nästa period i kväll när jag kommer till jobbet. Har jag otur så kommer han som jag går för tillbaka 27/4 men det hoppas vi verkligen inte! Vill jobba ju! och vill jobba på schemat jag har, fast skulle inte skada med lite mer procent. har ju "bara" 50. Ska väl vara glad för det jag har men vill ju ha lite mer då.... Jag blir så slö när jag sitter så mycket hemma...  inte bra..

Ja, jag ska som sagt jobba ikväll. Spring så jag hinner bli skittrött innan det är dags.....

Får se om A kommer hit med sin moped som älskling ska laga åt henne...

Ska koka lite mer kaffe nu.

Helg!

NU är det helg! Både jag och Älskling ska jobba men det är i alla fall helg =) Älskling jobbar på lördag och jag jobbar lördag-söndag....
Snart kommer han hem och jag har ingen aning om vad vi ska köka till middag heller.. jaja sånt ordnar sig.
har pratat men Linda lite idag medans hon har spelat Doom 3. Det har hon gjort förr men det var på dator det och nu har hon det på xbox. Ha ha, det är så roligt att lyssna när hon spelar. Helt galen blir hon men jag ska inte skratta, jag blir lika dan när jag spelar =) Vissa av oss  lever oss in i spelet kanske lite väl mycket när vi spelar. Men det är hela charmen med det hela..... =)

Håller på att tvätta som jag sa förut. Lite halvtrist men det reder ju sig själv i alla fall.... tur att det finns tvättmaskiner så man slipper springa ner till älven och tvätta =) Hur stod dom ut förr kan man undra...

Nä, nu ska jag nog öppna en bok... lite kultur skadar aldrig.... eller så kanske jag ska spela lite Wolfenstein, det var länge sen....


Struligt

Fick lov att starta om routern och datorm idag för datorn tappade internet hela tiden... drygt.
Tv:n har inte strulat nåt idag, än det vill säga för vi får lov att starta om boxen flera gånger om dagen för att bilden försvinner... Telia är ju roliga ibland... Drygt är det i alla fall.

idag tänkte jag att jag skulle tvätta ett par maskiner. Behöver tvätta lite träningskläder och så.... det är lite roligt för helt plötsligt så har jag väldigt mycket kläder.... ja det blir ju som en chock när man har pengar så man vill köpa allt man kan =) jag klarar mig i kläder i alla fall...

Nä, nu ska jag tvätta.

Love

jaha får se om det funkar

av nån anledning är mitt internet segt som ett jävla as just nu. blir skitless..... Det är inte säkert att det här inlägget blir sparat eller publicerat heller på grund av att blogg.se verkar kuka så mycket nu för tiden..
Jag har i alla fall jobbat, det har gått smidigt och snabbt. Skönt...

Nu skiter jag i det här och går och spelar guitar hero istället....

Jobba jobba

nu ska jag snart åka till jobbet.. känns likosm.. blä. hela dagen har ju gått och nu kommer Daniel hem om typ ett par timmar och jag vill hellre vara hemma och laga middag och mysa i soffan. Men icke.

jaja. bäst att jag drar på mig lite anständiga kläder, har myskläder på mig =)



Ett stort grattis till Maria Malmgren som blivit mamma till en fin William =)
www.mariamalmgren.com

Börjar fyra

Idag ska jag jobba kväll. Börjar kl 16 så det är ju ett par timmar kvar i alla fall =)
Har suttit i nån timma och pratat med Linda, alltid lika roligt. Hon är sjuk stackarn, verkar som om förkylning och feber går runt nu men det är väl såna tider antar jag.

Snön ligger kvar än men jag hoppas att den smälter bort snart! Vill ha vår ju! Men det är i alla fall plusgrader ute så det ser ut som om snön försvinner snart i alla fall.... skönt.

Ah!!! har MTV på och nu spelar don Living in America med The Sounds!!! KULT!!! skitbra!! Älskar The Sounds och kan fan itne räkna de gånger jag har stått och skrikit texterna på ett bord på krogen!! Så jävla bra!

Nä, nu måste jag slå på lite musik tror jag =)


Stolt!

Idag är jag lite stolt över mig själv faktiskt! Håller påmed hemmets bokföring och sätter in papper i olika pärmar. Har ju börjat betala av skulder som hänger som en boja i mig. Har fan inte mått bra alls över min ekonomiska situation men nu börjar det ljusna lite i alla fall! Har sagt det förr och jag säger der igen: mycket enklare att betala av skulder när man har något att ta av!

Håller i alla fall på med det nu, har sorterat räkningar och räknat lite hit och dit. Kom ju på det att ska jag ha ordning på ekonomin så lär jag börja med att ha ordning på mina papper och det låter väl rätt sunt?

Har jobabt i dag,extra. En nattis ringde vid en halv elva igår kväll och självklart tackar jag inte nej =) dagen har vart bra, men nu är jag trött i ryggen. Jag borde väl ställa mig och laga mat snart om man kollar på klockan. Orkar inte träna idag,är alldeles för slut i ryggen för det. Men det gör ingenting =)

För övrigt så har det snöat hela dagen! Helt fel enligt mig! Nu ska det ju vara sol och fint så man kan börja plantera lite blommor =)
Dumt med snö.....

Tv-Soffan

Just nu sitter jag i soffan och ska hoppa i duschen. Sen blir det sängen med min man =) 



Jävla KUK-BLOGG! skrev ett inlägg och nu är det borta! det är sparat autimatiskt men bara rubriken och raden ni ser här uppe..... FUcked up!

Ännu en ledig dag

Ledig idag... dåligt med extradagar på jobbet nu verkar det som, trist. Fan man blir ju helt slut av att vara ledig så här mycket....

Idag ska jag nog fika men Malin och ikväll ska vi på Yoga.. urkiburk. Gillar ju som sagt inte Yogan, känner mig som en fet, klumpig elefant. Men har jag gått så här länge så ska jag gå resten av terminen också..

så är det. annars är livet lite långsamt just nu....

Överraskning!!!

När jag öppnade mitt paket som kameran kom i så blev jag hjärtans glad och överraskad. Där i låg det en......SNICKERS!! haha! fan vad glad jag blev! Jag älskar snickers! Det var en härligt bonus =)

Var på step idag och fan vad drygt det är. men bra för flåset kan jag säga =)  Just ni tittar jag på 100 höjdare, jag tycker att Filip och Fredrik är så jävla sköna... roliga grabbar.

Nä, nu ska jag koncentrera mig på programmet


Ny kamera!

YAY!! Nu har min kamera kommit!   har lekt med den lite men ska leka mer i morgon för då är jag ledig, skönt...

Idag har jag jobbat, gick bra. ska iväg på Step ikväll med Malin. Det var ett tag sen jag var på step så det ska bli roligt =)



Söndagkväll

Jaha så var det dags för en ny vecka att börja igen då.. träningen gick bra, har avancerat på Marklyften och lagt på mer vikter! =) YAY! Det tar sig sa morddbrännar´n.

I morogn ska jag jobba... ska vara på en avdelning där jag inte känner mig hemma dagtid. Kvällar går bra men jag har helt enkelt inte vart där tillräckligt mycket för att veta vad som ska göras.....men det går nog bra ändå.. nä nu ska jag gå och lägga mig, ska ju upp tidigt i morgon.

Hoppas att kameran kommer i morgon förresten =)

kram

Working Out Alone

Idag blir det ta mig fan träning! Malin är sjuk men jag lär fan träna ändå... Det är väl kanske inte det roligaste som finns att gå till träningen ensam men vad fan gör man då? Lär ju röra på fläsket! Av någon anledning så har jag inte gått ner ett endaste dugg under den här tiden jag har tränat, vilket suger röv totalt....

Men men! Jag och anka ska gå tjejruset om jag inte har sagt det förr och det ska fan bli kul!


ska nog ut o jogga lite nån dag så man får upp flåset en liten aning i alla fall  =)

Men, jag blir ju astörstig när jag anstränger mig, hur bär man med sig vatten när man springer? Det går väl inte? Eller?





Haveri

fan jag höll inte på att komma fram till mitt mål idag! så fort jag gasade till (köpde vespa) så höll den på att dö... shit!!! På bron in till samhället gick det i ca 20km/h... fick vika av för nu orkade den inte längre... Ringde Daniel som tur nog slutade jobbet nästan precis då.. han kom o skruvade lite så vi tog oss till OK där vi tankade och se  på fan! Nu går han som en klocka igen.. märkligt med tanke på att jag innan tankningen hade 2-3 liter i tanken så vad fan kan det vara tro??? Ska ringa Jofrab och fråga för förknasaren är felfri och problemet är tydligen att det sugs inte bensin utan luft.

MEN jag har kört med mätaren på rött ett par dar och det har gått utmärkt, Daniel tankade i ca en Liter i morse och den kajkat ihop. sen efter ytterligare tankning så funkar det.... Jisses, detta blir för mycket för min lilla hjärna... ska nog börja förbereda maten i stället =)

Kramar

Vespan:                    Suzukin, min längst bort:


Ledig Helg

Nu har jag ledig helg. Lite halvtrist faktiskt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.... Jo, idag ska jag åka och möta Daniel när han slutar jobbet, han har ju börrjat jobba vissa Lördagar och ska vara ledig varje Onsdag.
har haft en "förkylning" som inte vill bryta ut riktigt. Är snorig och har ont i halsen lite då och då så det är fan drygt. Har Gått så här i några veckor nu....

Just nu sitter jag och kollar på Nyhetsmorgon Lördag. Inte intressant men det är nåt att lyssna på i alla fall. Vädret förresten verkar kanon! I köksfönstret lyser solen och där är det 27C!! Men det kan ju vara kallt i luften så vi får se hur det känns ute sen... Kanse blir det nya vårjackan på =)

Ska väl slänga ihop en smörgås tror jag, lite hungrig.

Love

Betalningar

idag har jag gjort upp med fk om delbetalningen av bostadsbidraget... suger men vad fan gör man? Har också gjort upp om avbetalning på lite andra grejor. Kan vara skönt att bli skuldfri nån gång i ramtiden så man kanske kan få gå på högskola eller nåt annat =)  Kände mig faktiskt rätt duktig nu som har gjort slag i saken. Men det är ju lättare att göra det när man har lite pengar is tället för när man lever på existensminimum, då är förutsättningarna annorlunda.

Nä, nu ska jag snart vakna till och dra till jobbet. Hoppas Anka har gjort lite kaffe då...

Väntar

Väntar nu på leverns av min kamera! Skulle ju vara kung om den kom i dag men sån tur har jag väl inte kan jag tro. Undrar hur lång tid det ska ta att köra nåt från Umeå till Dalarna? Eller jag vet ju det, har ju fan bott i Örnsköldsvik. Alltså är det logiskt möjligt att den kan komma idag men känner jag Posten rätt så komemr den på Onsdag.

den där Posten har ju egna avståndbedömningar på saken och ting =)

jag jobbade ju igår och det var helt roligt! Fick jobba med en otroligt bra kollega som är rolig och kan skämta i jobbet! Love her! Hade en spring som är rolig och bra också så kvällen var helt lyckad. Nöjd och glad när jag kom hem =) Kvällen gick otroligt fort då jag jobbade 18-21. Annars brukar man jobba 16-21 eller som spring 17-21 (som jag förövrigt ska göra i kväll). Ibland kan man börja 14 också. men i går sa det svish och så var den kvällen över =)

KOllade på termometerns nyss och den visade på 16 C men ingen sol så jag antar att det faktiskt är så varmt ute. Synd att man inte ska nånstans idag. jag går fan aldrig utomhus om jag inte har nåt ärende... Synd egentligen men jag är sån att jag måste ha ett mål eller sällskap. jag kan inte strosa själv. Dagar som denna önskar man att jag hade en hund som var tvungen att gå ut. Får nästan ångest när jag sitter inne när det är så fint väder ute.....

Anyway.. nu ska jag kolla om mitt paket har flyttat sig från Umeå eller om det är kvär där..

Love

det blev en...

canon S5. dyrt blev det men vad fan, orkar inte bry mig om det... Det är så jävla svårt att bestämma vad man ska ha. en sån eller sån eller sån eller sån??? blir ju yr i huvudet ju :(

Men så blev det i alla fall! Har lite ångest över pengarna faktiskt men det går över med tiden...

Ska jobba 18-21 idag.. några på jobbet har nån abf-kurs som en ville gå på och det är klart men ställer upp! nästa gång kanske det är jag som behöver nån som jobbar för mig =)


Valet och kvalet.

Nu har jag fått tips från en man på Cyberphoto så nu sitter jag i valet och kvalet... Som vanligt måste jag säga =) Beslutsångesten har följt mig hela livet och jag vet ju inte, tänk om man ångrar sig? vad sjutton gör man då? men jag har skickat en förfrågan om S5:an nu så vi får se vad han tycker, Jag gör som han säger tror jag. Haha! enklast för mig, slippa ta ansvar över svåra beslut =) vilken jäkla mes man är, eller är det så att jag inte litar på mig själv?

Hur som helst det bllir nog bra i slutändan.. NU ska jag spela Guitar Hero!

guitar hero

Jo i söndags köpte jag guitar hero III. Till Wii... Fy fan vad roligt! har spelat igenom career redan. på easy så klart, det är svårt som det är på sina ställen =)

I morgon är jag ledig och ska spela guitar hero hela långa dagen =) underbart! Eftersom jag har Wii så är gitarren trådlös också så det är rätt fränt. Man liksom stoppar in handkontrollen i gitarren. coolt som fan i alla fall. Vi har kommit en bit sen Nintendo 8 bit om man säger så.

image17

prisjakt

Är ute efter en ny kamera. är inte riktigt nöjd med den jag köpte i Januari. Daniel ska få ta över den. Jag funderar över om jag ska köpa en Canon Powershot S5 IS. Den är rätt dyr och jag har fan ångest. Tänk om den inte är värd alla tusen som den kostar? Då grinar jag ju ihjäl mig! Min surt ihoparbetade pengar som jag har sparat! Jag har ett sparkonto som har gjort det möjligt för oss att köpa bla datorerna och soffan.

I alla fall, nån som har ett tips till en velis?

Detta är Powershot S5 IS:


Möte

Idag har vi haft arbetsplatsträff. Kort sagt personalmöte, det kanske inte var kortare men enklare =)  Det var väl som vanligt  och vi fick ost och kex som tilltugg och det var fan gott! jag var dit innan och la mitt schema, jag fick ta det som blev över då jag inte har lagt önske schema men det blir nog bra i alla fall....  ska väl diffa sen, inte för att jag vet hur man gör men det blir nog bra i alla fall =) 

I kväll ska jag träna, ensam.. tråkigt! Men jag lär ju träna i alla fall... försöker ju bli smalare, inte för att det går bra men man kan ju i alla fall hoppas =)

nä nu ska jag gå och se om min tungpiercing sitter fast ordentligt.. verkar lurt

Alkoholens fula baksida

Så där ja, så har ännu ett förhållande gått åt helvete på grund av alkohol. En vän har gjort slut med sin sambo pga hans alkoholism.

De har vart tillsammans i några år och detta har vart ett problem från början. Otaliga är de gånger hon har fått släpa in sin kille i duschen och duschat honom menads han har legat medvetslös. Sjukt.  Nu sist så krashade han hennes bil på fyllan. Totalkvaddad, skrot, en hög med plåt blev den. En bil hon än står och betalar lån på. Han fick välja mellan behandling och kåken och valde då självklart behandlingshem. Han blev även av med körkortet och kunde därmed inte jobba då hans jobb krävde körkort. Behandlingen gick bra, han kom hem och var sjukskriven... Utnyttjade alkoholismen i gräl och meningsskiljaktigheter. Det är ju så synd om en alkoholist.

Hon var på honom: sök nytt jobb om du inte kan gå tillbaks till det gamla. Men en person som har blibit skyddad hela livet av en förälder är inte handlingskraftig för fem öre. Denna förälder tyckte ju att vi ska ju vara snälla mot honom, han är ju alkoholist. Vi ska ge honom saker. han ska inte behöva göra någonting. Detta resulterade i att flickvännen kände sig undanskuffad och blev arg. Med all rätt!! HON är flickvän och sambo.

Ursäkta, men i det ögonblick du väljer att dela ditt liv med en partner och flyttar i hop så är nu ett. Din mamma kommer alltid att vara din mamma men denna partner är din nya familj. Hon/han ska naturligt komma först, precis som era barn. Självklart ska man hjälpa sina föräldrar men det finns en gräns.

Mamma och flickvän är två olika saker. Din mamma är MAMMA. Hon har fött dig, gett dig mat, uppfostrat dig. MEN din sambo är din sambo. Detta har vissa mäns mammor svårt att förstå. Vissa män också. Mammorna tycker att de ska komma först och männe tycker ju att så har det ju alltid vart. MEN hon har ju faktiskt ( ofta) en egen man :)

Så sa jag till älsklingen när han skulle springa hos sin mamma och sätta upp takfläkt och koppla stereo och gud vet ta mig fan vad! Har inte hon en äkta man? ( Älsklings föräldrar är skilda sen länge o har nya respektive)
Grejen med hans mamma var kontroll. Hon är tablettmissbrukare och ska ha kontroll på alla.  Därför skulle Älskling springa där och greja.

MEN nu kom jag från ämnet. Ämnet var sprit. Summan av kardemumman är: Jag är inte nykterist men tycker att festa är något jag gjort i många år och det har tappat sin "charm".  Är inte lockad av bakfylla och jag är mycket roligare nykter. Sprit och öl innehålelr också kalorier jag inte vill ha. Man blir fet av alkohol....   Sen gör det sitt att jag lever med en alkoholist som när han dricker häller i sig tills han somnar. Inte så kul för någon.

Nej fan, missbruk är en fruktansvärd sak och jobbigt för alla inblandade. Nu har som sagt ännu ett förhållande spruckit på grud av missbruk.

Man kan fråga sig: Är det värt det??

Extremt svårt

har det vart att logga in på denna jävla sida. fan vad drygt!

har haft en del bloggtorka också men det har ju för bövelen inte gått att logga in så det har ju inte ens blitiv nåt svammelinlägg...


I alla fall... har yogat idag. känner mig fortfarande fet och smidig som en elefant när jag gör det men jag försöker i alla fall. alltid något.

Ska få börja lägga mitt eget schema. tack vare en som har hand om det... inte den som betämmer alltså så det tackar vi för. ska sätta mig med det i morgon innan mötet... nä nu ska jag fan kolla på tv lite..

love

RSS 2.0