Sanningens Ögonblick, att sälja sin själ för pengar

Alltså, jag är en av dom som sitter klistrad framför tv:n när detta smaskiga program sänds. Jag fullkomligt älskar dessa idioter som praktiskt taget säljer sin själ för pengar. Så pengakåta skandaluttalanden har vi fan inte sett sen Big Brother!

Gårdagens avsnitt: där sitter en ung kille, arbetslös och med sig har han, tjejen, morbror och vän. Tjejen får naturligtvis ta den största smällen. Frågor som "Tycker du att din tjej ska skaffa silikonbröst",
"tycker du att en av dina vänner har en tjej som är snyggare än din", "Gillar du blondiner mer än brunetter", "Har du stulit pengar av din flickvän" avhandlas. på samtliga frågor svarar han JA och detta är alltså sant.

kan tilläga att tjejen är brunett, ser bra ut och har tydligen förlåtit honom för spelmissbruk och försörjer honom i nuläget.

När frågan "Har du vart otrogen mot Sofia" kom så brast det. Svaret blev JA och Sofia tröstas av grabbens morbror...

an fick även frågorna om han vill gifta sig med tjejen, om han skulle bli glad om hon sa att hon var gravid och svarade JA och det var sant. Men det väger inte upp de tidigare svaren.

nu till frågan: var det värt det? var det värt att såra sin flickvän sen 5 år tillbaka för 75 000 kronor? Okey att jag är skandalkåt och tycker om att se programmet. Gillar att kalla dem idioter även om jag är en lika stor idiot som ser eländet. MEN nån gån i programet måste man säga stop. Han har 75 000 kronor men förhoppningsvis så har hans tjej vett nog att dumpa aset. Hans tjej grinar i tv och tycker att nu räcker det men har fortsätter.... som om han skiter fullständigt i hur hon mår.

Nä han har verkligen sålt sin själ (och tjej) för pengar

Kommentarer
Postat av: MittLivSomJag

Men hon sitter ju där med honom och de måste ju ha vetat att frågor som sårar skulle komma upp. Gissar att de gjort en deal innan (om de har ens lite vett i pallet) om att han skall kra på no matter what.

Har fö aldrig sett progammet. Finns goda skäl till att jag bojkottar alla skandalgrejer ;)

2008-05-05 @ 13:54:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0