Hungrig


Nu vill jag åka och käka korv! Hoppas de ha Hamburgare där också.... =)

Imorgon kommer det någon och kollar på moppen. Hoppas den blir såld!
Kase får sköta det där. Ska ju jobba 7-16. Upphetsande värre... nu har jag ju blivit så slö när det var så  länge sen jag jobbade =) En hel vecka!

jaja, det blir nog bra =)

Ha en trevlig Valborg!

På gång!


Kan ju i alla fall meddela att däckfrågan löser sig... Ska iväg till Långshyttan på Söndag och byta däck. Det blir så att vi få ta fälgarna som vinterdäcken sitter på men vad ska man göra då?

Han ska få göra en framvagnssinställning också när  han ändå håller på =)

I samma veva så åker vi och hämtar min backspegel som jag ska byta ut. Den ligger hos den förra ägaren... OM han vet var den är alltså men men.

Åker naturligtvis till Mamma också och hälsar på =) Fattas bara annat liksom =)

Nej nu ringer Linda!

Hej

Lägenhetsjakt


Sitter med Linda på telefon och kollar lägenheter åt henne och Stefan =) min åsikt räknas vet ni....

Har hittat en skitbra lägenhet som har bra läge. Hoppas verkligen att de får den! Då blir det trevligt, får eget rum =)

Nä nu ska vi fortsätta prata lite.

hej hej

Uppdaterad



Den Privata bloggen är uppdaterad

Baksäteschaufför

Idag tror jag att jag har gjort den jobbigaste bilturen fram och tillbaks till Borlänge någonsin!

Hela vägen hette det "det är bara 70 här", "tänk på rondellen" mm.. hur jag parkerade komenterades också.
Av en som inte själv har körkort! Drygt som fan...

jag erkänner, när jag åker med Annica så påminner jag henne om att blinka i rondellerna. Men man SKA fan blinka i rondellerna och vi brukar skratta åt det...

Jisses... nu måste jag vila...

Ja just!

Förresten! man ska ju jobba i grupp. Det var en tjej som frågade; "har ni fyllt 18 än?" haha! Ser jag så ung ut?? ;) Nej då..

jag sa hur gammal jag var och de sa ojdå... haha! Jag vet hur gammal jag verkar vara för dom. Kommer ihåg hur gammal man tyckte alla var när man själv var 18 =)

Men det tyckte jag var lite humor....

jag måsste väl egentligen inte tillägga att jag var äldst av alla på kursen?? ;)

Första etappen avklarad

Så var Riskettan gjord. Jag tror säkert att 18-åringarna som satt där lärde sig jättemycket om risker och om när man mognar och det ena och det andra.
Men för mig som är 27 år gammal och Uska är det kanske inte så himla intressant att höra att unga män hanterar bilen bättre och är med i fler olyckor. Jag fattar faktiskt att det inte går ihop.

I  helsike att de hanterar bilen bättre! Beror väl på vem fasen man jämför med....... Jaja, det kanske var plåster på såren efter att de är mer omogna, tar mer risker, kör fort mm... Vad vet jag?

By the way så var det en tjej där. 18 år naturligtvis. 100% svensk, antagligen infödd Borlängebo. När hon pratade med sin killkompis som var invandrare så bröt hon!!! What the fuck??? 

så här lät det: "Alltså, har du sett henne på verkligheten eller? Det är värsta dåligt" Jag höll på att dö av garv! Vilken Wannabee... Jaja... konstigt folk finns överallt det är ju bevisat =)

Nu är kursen i alla fall gjord och nästa är halkbanan 13/5. Då ska jag rejca (vilken konstig stavning det blev) som faaan =)

Köpte förresten en skylthållare igår. Blev jävligt rockigt!!

Vill ni se nya dekalerna mm så ser ni det här

Första olyckan avklarad!


Var till Borlänge med Hinkis idag. Vi skulle fika och köra lite rödljus och sånt. har ju halkis snart så det är dags att sätta skiten nu.

Vi tog skogsvägen hem. Efter en välbehövlig kisspaus på en mötesplats blir vi omkörda av en volvo v40 med pensionärspar i.

De körde typ 30 så vi ville köra om. Det fanns gott om mötesplatser så det skulle väl inte bli något problem. Sagt och gjort. vi visar att vi vill köra om och gubben kör in på en mötesplats och stannar. Vi börjar köra om långsamt och när vi är jämsides börjar gubben köra!

Summan är: Jag blir prejad i diket! hinkan skriker och gestikulerar åt gubben att stanna (så vi kan köra förbi och därmed inte volta ner i diket). Men gubbjäveln fortsätter att köra och skriker åt oss!

Som tur är så höll jag huvudet kallt och lyckades ta oss upp ur diket helskinnade!! Jag stannade, hoppade ur bilen och springer runt för att se om det är någon skada. (Hade lånat sambons bil).

Tror ni pensionärsparet i den gröna Volvo v40´. från 98 stannade och kollade så vi och bilen var hela?? Bej, det gjorde dom inte. Vilekt rubriceras som smitning i detta land. Med tanke på att det var han som orsakade olyckan så är det hans förbannade skyldighet att ta reda på hur det har gått....

Fy fan vad förbannade vi var! Mer arg än rädd....

Jag fattar inte hur man kan få köra bil hela livet utan att någon kollar att man är trafiksäker...

Nä, fy fan

Akta er för den!
Skitgubbe-bilen..... Bor i Insjön

Grön Volvo v40 98 års modell....   

Trädgårdstomtar

Idag har vi grillat igen! Vi har hunnit grilla tre gånger hittills i vår och det är fasen inte ens Maj!

Vi grillade grillspett med fläskfile, champinjoner och paprika på. Grillade även ett par tomater =) Gott!

Sen tog vi ett ryck i trädgården och klippte ner lite buskar och träd. Vi sabbade insyns-skyddet mot grannarna men vi ska fixa något att sätta upp där. Men å andra sidan så har jag hittat en ny plats för mitt jordgubbsland! =)

Ett av träden vi klippte var fan halvförstört efter att grannens barnbarn har klättrat i det. ja visst klättra i mitt träd du och förstör.... Fy fan att folk inte kan säga till sina ungar vad det är som gäller.

Nu har vi hyrt film och ska ner och hämta den. Sen blir det film och lite godis =)

ha en bra kväll!!

Hur ledig som helst


Vet inte hur jag tänkte när jag la schemat för den här veckan. Jag ahr vart ledig Måndag-Torsdag. Jobbat Fredad och är ledig Lördag och Söndag. Konstigt.

Visserligen räknar jag inte Måndag och tisdag som helt ledig för då var jag sjuk.

Idag har Fiffi och Danny (Hihi) åkt till Borlänge och ska köpa högtalare. Sen får jag väl inte se honom något mer idag när han ska bygga låda. Pojkar och deras leksaker *suck*

Behöver verkligen nya däck till bilen också. Men ja, det får lösa sig på något sätt helt enkelt....

Nu har jag fixat med lite räkningar. Tråkigt. Tänk om man fick behålla allt man tjänade! Fy fasen vad skönt.
Kanske inte varje månad för då skulle man inte uppskatta det lika mycket men kankse varannan eller var tredje =) det vore något det.

Idag tror jag vi ska grilla. Är skitsugen på grillspett.... Så det får nog bli det.

Nu ska jag mata fiskarna =)

Hej hej

Pastasallad och film


Idag har vi ätit pastasallad till middag på altanen! Härligt! Var lite småkyligt på slutet men vad fasen det är ju bara April än =)

Var till jobbet en sväng och skulle skriva ute lite grejs men det fungerade så klart inte *suck*. Får försöka göra det imorgon...

Nu tittar vi på Senaste Bond-filmen. Jag kan ju meddela att jag inte är speciellt intresserad av Bond. Men jag får väl titta för saken skull =)

Så nu ska jag sluta.

Hej

Altanen är invigd för sommaren!


Nu sitter jag på altanen och bloggar lite =) Vädret är alldeles lagom för att sitta här och njuta med en kopp kaffe!

Har hängt upp dagens första maskin tvätt....ute! Det är så skönt när man kan börja hänga ut tvätten! Sommarkänsla verkligen =)

Idag ska jag till jobbet en sväng och fixa lite papper och mail.... Låter sm om jag har värsta kontorsjobbet ;) Icke! Papper finns det i alla jobb verkar det som...

Hoppas ni njuter av vädret idag!

kramar

Hungrig


På första gången på ett bra tag så är jag faktiskt hungrig! Gubben ska få köpa pizza åt oss idag har jag bestämt! Då blir det så...

Känner att jag mår lite illa när jag tänker på kyckling så det kommer ta ett bra tag innan jag kan äta det igen. Tråkigt, det är ju så gott....

Funderar på om jag ska åka till Gävle nästa månad och plugga teori med Linda och Steffie. Behöver ju hjälp med eländet...

Jaja, nu sk ajag kräva mat!

Hej

Ps. fasen att jag inte kan åka till Gävle i helgen. Det är ju Street Cars fest på söndag. Attans!

Sol!


Idag var det varmt och skönt ute! Har suttit ute ett litet litet tag idag för jag är fortfarande lite slö...

Nu ska jag fortsätta bränna lite skivor till bilen =)   Alltid roligt att ha något nytt att lyssna på.

Hej hej

Gå ut och var glad!


Äntligen kaffe!


Äntligen har jag fått i mig lite kaffe! Magen protesterar faktiskt lite men men ...Det hjälper mot huvudvärken =)

Hade egentligen behövt tvätta idag men jag orkar fan inte. Är ledig i morgon också så jag får fixa det då.
Ska en sväng till jobbet i morgon och skriva ut ett mail som jag inte kan öppna hemma för jag har inte Words. Då ska jag lämna in semesteransökan för Måndag också.

Lite mycket nu. Börjar i alla fall se ljuset i tunneln med körkortet. Kanske dags att börja plugga teorin lite mer seriöst nu =)

Svårt?


Hur svårt ska det vara för en support att hjälpa en kund??

De förstår inte vad jag vill och säger att det inte heller är möjligt att göra... jahaja...

Men fuck off då jäkla xbox live........... trööök

Lite gjort


Fasen jag sov i princip hela dagen igår. Mellan bloggningarna då naturligtvis =)

Var vaken ett tag när knase kom hem och han sov... Så jag krossade ett par panodil och somnade sen till CSI. Vaknade runt 22 tror jag och gick upp och lade mig i sängen. Somnade direkt och vaknade av att Knas bad mig vända mig om. Jag låg väl antagligen och snarkade åt hans håll... Som vanligt =)

Så jag gjorde det och sov och sov. Gick upp vid 12 idag. Känner mig bättre men inte helt 100. Har inte behövt ta några panodil idag.

Har haft lite ont i huvudet idag men det beror antagligen på att jag inte tog några blodtryckstabletter igår. Har tagit dom idag så det ska väl rätta till sig så småningom.

Lite nytta har jag gjort idag. Har ringt körskolan för nya lektioner och så har jag bokat halkbanan! =)

Sen har jag pratat med Linda massor. Somnade igår när jag skulle ringa henne ju..

Just det! I Juni flyttar bästaste Jennie till Leksand!! Yay! Hur roligt som helst!

Nu ska jag försöka få i mig lite fil...



Jag igår, inte så fräch direkt


Fever!


Det borde jag ha förtsått med tanke på hur jag mår. Feber härjar i mig..... Jaja, vad ska man göra?

Ringde Chefen och sa att jag blir hemma från mötet i morgon, "Är du säker på att det är magsjuka?". Nej, jag tycker bara att det är så himla roligt att spy... ;-)

Bredvid mig i soffen ligger Knase och sover. Han är trött efter jobbet verkar det som...... =)

Nä, nu ska jag snurra lite mera cola!

Coca cola


Just nu ligger i soffan och dricker lite cola som annica har varit hit med. Senare ska jag försöka få i mig lite fil och sockerdricka. Har druckit lite provova men fick ont i magen.

Har inte spytt sen 06:00 men jag kväljs varje gång jag går in i köket.... dumt...

Fan jag är helt slut. Ont i hela kroppen. Ska nog sova lite till.........


Hej hej

Magsjuka


Jag som trodde att jag hade klarat mig! istället så samlades alla baciller i min kropp och omgrupperade till ett annat tillfälle... typ nu..

Vaknade kl 1 och mådde illa.... var på toa x flera och nu kl 3 så spydde jag... heja.

Måste vara vaken kl 7 för då lär jag avboka körlektionen...

Måste försöka hitta någon som kan handla åt mig. Typ Cola och sockerdricka....

Dumma sjuka....

Tv-Tittande


Just nu sitter jag och kollar på Grannfejden på datorn. Tycker att det är ett "roligt" program =)

Idag har jag jobbat. Ganska roligt men när man jobbar med vissa så ska man göra så himla mycket utöver. Man ska gnugga och gno och kuta runt. Drygt.... Men men nu är det passet över i alla fall ;)

I morgon ska jag ha körlektion. Vi ska köra motorväg och så ska vi boka halkbanan! yay! Fy fasen, detta närmar sig slutet. Är redan nervös över uppkörningen  ;)


Är fasen hungrig nu, ska kolla om vi kan skramla ihop till en pizza eller två =)  Förtjänar det idag.

Kramar

Håhå jaja


Idag har jag nog sett det värsta någonsin... Hur ska detta bli tro???

Har du sett den förut?

Har ni fått den där känslan någon gång att du har sett samma sak förut?

Då har du nog det...


.
Watch Disney Templates on CollegeHumor

Sökardag


Jahaja, det påstås att man ska söka sommarjobb fast man har vik. Så nu har jag gjort det. Jönigt värre...

Har också skickat in ansökan till ett par tjänster i kommunen. Söka bör man ju....

Jaja, vi får väl se hur det blir..

Nu ska jag spela lite mer Tomb Raider =)

Trött


Jobbade ju extra igår. Var så trött i huvudet när jag slutade så kaffe hos Annica var välkommet....

Det är lite påfrestande ibland...

Förresten; den som tror att man på allvar kan gå gravid i 5 månader räcker upp en hand! Ingen? Inte någon? Trodde väl inte det...

Skönt att vara ledig idag... men har ett måste idag också. Disken. Men det ska väl bli snabbt avklarat.

Här kommer en bild på Saffe, Kolla in tassarna!


Ragga på garaget.org?


Så har ännu ett forum förstörts för mig. Jag har blivit raggad på på Garaget.org.

Det börjar ju alltid på samma sätt: Privat meddelande "Hej, saab är fint och du likaså, vad har hänt i helgen?" Jag vet ju vart det kommer att sluta men jag svarar att  jag har jobbat. Kort och koncist och icke inbjudande.

Svaret; "Msn? Tycker det är trevligare att prata där". Han fick då inget tillbaka.

Jag förstår inte det här.

På g.org träffas bilintresserade. Anledningen till att jag är medlem är att jag vill prata med andra bilintresserade.  Jag tror att det är varför de flesta är medlemar där. Sen om tycke uppstår och ljuv musik hörs mellan två medlemar så är väl det bra!?

Men att vara på g.org med uppsåt att ragga är fasen uselt. Det är inte så svårt att se det heller. Ingen bild, ingen bil, ingen uppgift på vart man bor.

Vill jag bli raggad på så hänger jag på Lunarstorm!

Nä, fy fallera.....

Jihoo!


Idag ska jag och Anette torka spyor 16-21, Yay!!! =)  ja det gäller att se det positiva. Det positiva är väl att jag får göra det med Anette =)

Bara jag slipper bli sjuk....

090412


Har läst en blogg som skrivs av en 15-årig tjej som väntar tvillingar. Vem är jag att dömma henne? Min uppfattning i frågan är att barn ska vara barn och inte få barn.....

Kommer att fortsätta läsa för att se hur det går =)   Det blir bara så himla tydligt när hon lägger ut en bild på en bebis-klänning och skriver; den här ska jag sy i syslöjden.. Syslöjden?? Då inser jag hur ung hon är, det har nog inte slagit mig innan.

Vad gjorde jag när jag var 15 år? Skolkade, tjyvrökte, sjöng i kör, spelade innebandy mm.  

Kontentan är: Folk får göra hur fan dom vill, klart det kan gå bra för henne. Det jävliga är att jag har bara sett tonårsgraviditeter som inte gått så himla bra. Så det återstår att se =)

Vad? Har jag?


Har jobbat, magsjuka, magsjuka. Inte på min avdelning som vanligt men jag ska vara där på Måndag och nästa helg       
:( inte roligt alls....

Fick höra idag att jag har blivit anklagad för att ha sagt något som jag omöjligt kan ha sagt eftersom jag inte har visat mig där överhuvud taget på ca 1 månad.... Jisses. Hur fan kan man bete´sig så jäkla uselt när man är 60 år gammal?? Frontallobsdemens? Borderline? Allmänt störd? Mår allmänt dåligt? Hur som helst så är det väl för fasen inte mitt fel?? Jävla kärringar....

I morgon hoppas jag att det blir lika fint väder som idag för då ska vi grilla! Låter otroligt härligt!

Kram

Håhå jaja


Så var man hemma från jobbet igen då. Sitter med en kopp te och ska snart göra en smörgås eller två. Lite hungrig i magen =)

Tydligen så har Magsjuka än en gång utbrytit på jobbet. På den ganska skonade avdelningen den här gången. Drygt!  Tror att vi alla är trötta på det här nu...


Jaja, nu ska jag kvällsfika lite och dreggla till Vin Diesel.


Hej


Sinnesro


Så var ena bra-att-ha-saken fixad =)  Det var inte så konstigt att vindrutespolarna inte fungerade när det var helt ihop-kleggat i backventilen.

Var samma problem i ventilen till spolaren till bakrutan men där råkade vi paja packningen för den var helt kaputt. Det går att ordna så snart har jag sprut bak också =)

Mycket bra tycker jag....

Pratade med mamma idag. Hon har inte orkat vara hos Mormor någonting. När jag har kortet ska jag åka och hälsa på Mormor i alla fall varannan vecka. Det är en stor anledning till att jag kämpar för körkortet faktiskt.

Lite egoistiska skäl för jag behöver träffa min mormor.

Mormor har vart en så stor del av mitt liv så jag behöver vara där ofta för min egen sinnesros skull. Jag vill kunna känna att jag har gjort vad jag kan. Jag är skyldig henne det. Någon måste se till så hon har det bra.

Mamma orkar inte för det är för tungt. Min morbror skiter högaktningsfullt i det. Så lotten faller på mig. Med tanke på vad hon har gjort för mig och ställt upp på mig under mitt liv så gör jag det gärna.

Första besöket när jag har körkort kommer att bli hos mamma. Det andra hos mormor.

Så ser det ut.



Identifiering??


Ibland undrar jag om man förlorar hela sin egen identitet när man får barn...
Detta gäller naturligtvis inte alla men ibland träffar man på sådana exemplar.

Var hos HInkan när Sebben fullde 1 år. Träffade ett par mammor och en av dem presenterade sig så här: "Hej! *namn* " sen rabblade hon upp sina tre barn men namn och ålder. I samma andetag!!!

Alltså, okey, klart att du ska tala om för mig vad dina barn heter när vi är där men vad fasen alla hennes barn var ju inte ens närvarande..... Ja jag säger då det.

Ibland känns det lite "Titta vad jag har åstakommit!".

ja, jag tycker det är lite konstigt faktiskt.

Orkar inte


Körkortet verkar ordna sig men allt annat är bara snurrigt....

Är less på mycket just nu.

Är jäkligt less på att alla andra får bete sig som de vill utan att någon säger nåt men så fort jag säger nåt så är det hårda ord tillbaka och visk visk...

Är trött på att vara nummer 2 som någon jäkla ersättare! Jag är fasiken värd att vara nr 1! Jag är värd att någon bryr sig och jag är ta mig fan värd att behandlas med respekt.

Just nu så känns det lite högstadie faktiskt.... Uteslutningsmetoden funkade då och det verkar som om det är det som gäller nu också.

Vad fan, jag har min karl, mina katter och min bil. Jag har allt jag behöver. 

För jag är hellre utan vänner än förvirrad....

Så det så

Stadskörning = Check :)


Jaha då var stadskörningen avklarad. 2 dubbel-lektioner tog det, inte så farligt tycker jag...
Körläraren sa att han var Possitivt överraskad och det är ju roligt =)  Gjorde väl ett par misstag men det är ju så man lär sig, på det stora hela gjorde jag tydligen bra ifrån mig.

Nästa lektion blir det påfarter och avfarter. Dåå ska vi även boka halkbanan. Som jag har längtat! Rally!!! =)
27/4 har jag min Risk 1-utbildning. Såg idag att jag jobbar då men någon får väl byta med mig??

Vissa saker är faktiskt viktigare än andra. Missar jag det tiden får jag vänta till långt in på Maj och det tänker jag då rakt inte göra.
Känns i alla fall som om det går framåt, det går till och mer framåt med stormsteg! Tog min första lektion i Januari så det har ju gått fort!

En bild som visar vad jag känner just nu


Dinner


Möte idag, cyklade dit på min nya fina Cykel. Det var dåligt med luft i framdäcket så det gick lite tungt. Men den är fin! =)

Kom hem och tog fram sommardäcken men eftersom det regnade så blev det inget byte. Men jag rengjorde dom i alla fall. fy fan vad de såg ut! Man såg knappt Saab-märkena!

Efter lite kärlek var den blanka och fina igen. Om man bortser från hacken och reporna då.... De har fått jobba hårt för förra ägaren....

Det var superskönt att sitta och lyssna på musik och polera och gnugga. Härligt liv!

Imorgon har jag körlektion. En dubbel, sen är det 2 veckor till nästa gång.

Nu ska jag käka lite middag som Knase har fått bestämma idag igen =) Han ska väl få bestämma något han också...

Hej hej

Demontering


Fy fasen vad roligt det var att vara på demonteringen och slita lister! Hittade vindrutelisten jag skulle ha och även en dörrlist som var finare än min =)  Allt för den underbara summan av 40:-! Fynd!! Finns en demontering runt Djurås, kanske skulle ta och besöka den någon gång =)

Ska måla listerna svarta här framöver för de är då grå... .  Så ska det inte vara, lär väl lösa spolarvätskasprutar-problemet också... bra-att-ha-grejor liksom...

Imorgon blir det!

Ja det viktigaste som blev prioriterat var ju glass =) visserligen blev det när jag kom hem från jobbet men ändå =)

Blev en Magnum Temptation, skitgod!!

Imorgon blir det demontering, tvätt av bil och en till glass =) Eventuellt blir det sommardäck också.... Är väl dags kanske

Nä, nu ska jag hoppa i duschen och sen sova... ska vara på kursen kl 8 i morgon.....Hujedamig!

God natt


Garaget


har vart dåligt med bloggning men jag har mest hängt på garaget.org och läst bloggar =)  Har ju jobbat också naturligtvis.

Inte så mycket att berätta faktiskt. Jagar lister och backspegel till Saaben, vill tvätta den och just nu vill jag äta glass!!! Det är ju görfint väder!
Synd och skam att jobba då tycker jag......

Har utbildning hela dagen i morgon så då blir det inte mycket sol till mig heller...... 

Jaja, ska ringa L-G´n nu och höra om vi kan dra till demonteringen , tvätta bilen och äta glass.... Tidsoptimist med tanke på att jag börjar kl 16 =)

Men men, får väl prioritera det viktiga =)


Hej hej

Vill inte!


Vill inte gå till jobbet i morgon! Risk för magsjuka är fortfarande överhängande, it sucks!! Tycker synd om Annica som sitter hemma och kaskadar från överallt. Fy fallera....

Bilen är halvfärdig men utkörd ur garaget. Höger dörrar kvar men det är inte mycket där som behövs! Det tar vi nästa månad. Var inget problem att backa ut ur garaget. Är man proffs så är man =)

Kollar  på Svu nu. Så jäkla bra... Har just kollat på Criminal Minds och det är ju alltid bra =)

Nu sk ajag och Knase äta lite vindruvor och mysa innan det är dags för sängen.

God natt

Glas i mat?


Men fy fan, nu har det hittats glas i falukorv också! vad ska man våga äta nu?  Vem gör en sån sak? Militanta veganer? hur som helst så måste det vara någon som inte är riktigt riktig...

Anyway.. körlektionen igår verkade gå bra. Hade en annan körlärare som var jättebra. undrar om min "ordinarie" inte vågar åka med mig eller hur det är =)  Vi skulle göra steg 8 men det slutade att vi gjorde steg 8 och steg 10. =) Det går framåt...

Ska dricka lite kaffe nu och slappa lite, skönt

RSS 2.0