Lördag!


Har inte hänt så mycket idag... Jobbat och sen ordnat lite.

Ikväll blir det mys och i morgon upp tidigt för att jobba...


Pussar


@ work


Wohoo! Fick jobba med Anette idag så det blev inte så illa som jag trodde ;)

Jag fick ett sms när jag var hos Clary. Där stod det att det låg plopp som jag fick av Lotten! Dagen blev ännu bättre. Fast jag har ont i tänderna och huvudet och är trött som bara fan... Men men.. Det andra väger fan i mig upp!

Har rast just nu och sen ska jag och Nettan jobba på som faan! Sen hem till Älsk och umgås med honom och Matsi. Efter det ska jag spela mitt nya Csi, om jag orkar då och inte stupar i säng. Annars får jag väl spela i morgon...

jaja, off I go!

Puss

Bilder



Nu mina kära vänner ska jag snart gå och lägga mig (fast känner jag mig själv rätt så tar det väl en timma till innan jag ligger i sängen)

Men jag tänkte dela med mig av lite bilder från mobilen. Har en halvusel kamerna på mobilen så ni får ursäkta den kassa kvaliten ;)

Ni har säkert sett ett par redan men det skiter jag i ;)




Lilla-syster skruvar möbler! Kvinnor kan, även om de är blonda :)

Jätte-stor Red Bull

Sluta dricka det här? Varför inte be mig sluta andas....

Porran

Klockrent :thumbup:



Vad hittar man inte i Dorrans skåp liksom? Slarvfia!



Jennie <3



Åka Saab!



Jag och Damp-Katten ;)



Sommar, sol och Saab


Så där då.

Jag besparar er mupp-bilder på Dorran och snusk-bilder på Clarys ben. För övrigt så har det där förbaskade benet äntligen läkt!

I morgon blir det som sagt Falun igen. Sen får vi se om det blir Max eller Thai-buffé, jag har lovat Clary att hon får välja men jag hoppas hon väljer Thai :)

På Tisdag åker jag och Clary till Säter och hälsar på mamma. Har ju inte vart i hennes nya lägenhet än... Å andra sidan har hon inte vart i min heller :)

Det blir nog trevligt :)

Nu ska jag se That 70´s show, vad var det jag sa? Ingen sömn än. Men sen ska jag gå och lägga mig!

God Natt










Torsdag!


Idag har jag jobbat långdag. 7:30-16. Pratade lite med chefen efter jobb för som vanligt så satt hon ju och pratade i telefonen varje gång jag var förbi...

Jaja.. Har ju jobbat mede bra folk idag och så har jag finslipat mina sondmatnings-skills ;) Lugna gatan!

Ikväll ska jag antagligen mysa med Clary :love:

Nu slog tröttheten till så jag vet inte vad jag ska skriva. Det snurrar runt i huvudet på mig...



Men, en sak jag vill säga är i alla fall att jag är väldigt glad att jag följde med och fikade igår. Bara så ni vet :)


Fika


Nu har jag fått tänderna röntgade och nya tider hos tandis! Det kommer att vara super när det är klart ;)

Fick soppatorsk vid Clas-lagret så Joxzon fick komma och bogsera hem oss... Vi blev lite sena till vårt fika hs Therese och Per :blush: Fikat var i alla fall trevligt :)

Nu ska jag duscha och sen hoppa i  bingen, jobb hela långa dagen i morgon!

God natt! Puss och porr

Faktiskt



Allt jag kan göra är skratta, det är så absurt allting!

Haha! Herregud...




Falun idag


Ja så var det dags igen för en tur till kära Falu Lasarett! Det var ju en hel månad sen så..

Fast nu ska jag inte till Njur utan nu ska jag till tandis. På remiss från njur, för tydligen så har min tandhälsa nåt med transplantation att göra.. Jaja, jag ifrågasätter inte, jag bara gör :)

Clary hänkar på så får jag lite sällskap ;)

Nu ska jag dra på lite musik så grannarna vet att jag lever ;)

Pussen

Dagen som den har vart idag =)


I morse ringde Porran innan klockan och det är verkligen trevligare än klockan! :thumbup:

Sen iväg till Leksand och fika med Jennie som skulle bjuda på kaffe men hennes äkta man hade stulit hennes kort så det blev jag som bjöd :) Ingen skada skedd, det blir fler gånger!

Vi var hem till mig en sväng och sen tillbaks till Leksand. Jocke slutade kl två och sen var vi till Farmor och fikade och snackade lite skit. Tog med henne till affären så hon fick handla lite förnödenheter också.

Nu är Jocke och sätter i dimmljusen han fick idag och jag har ont i magen så jag bara slappar :(

Kollade tillbaka på några inlägg och inser att det går lite fort att skriva ibland, kanske ska bli bättre på att kontrollera stavning och ordning på bokstäver.. Ja, ni brukar nog förstå vad jag säger i alla fall och det är ju huvudsaken :)



Kidneybönan: Som tur är så har jag 3 (!) som har erbjudit mig en njure. (Ja 4 med syrran men svårt att göra det från Turkiet) Så förhoppningvis ska väl någon passa! Positivt tänkande! :)
Hoppas allt är bra med din nya :)





Sommar, bar asfalt, turbo, kd, vind i håret, Red Bull.... Detta vill jag ha nu!!!

Tur i oturen?



Det blir ju en hel del "njurbloggar" för mig. (Surprise)

När jag läser vissa så slår det mig vilket jävla tur i oturen jag har!

Alltså; Jag har ca 15% kvar, jag fungerar än. Mina största symtom är tröttheten och blodtrycket. Trycket går ju att göra nåt åt men inte tröttheten. I vissa perioder har jag myrkrypningar så jag bara vill hugga av mig benen. Aptiten är det ju lite si och så med...

Men, det finns dom som har det så jävla mycket värre! Som är heltidssjukskrivna, trötta som fan, mår illa, kräks mm...

Ja, jag har tur i oturen. Jag kan fortfarande jobba i viss utsträckning... Mest på vilja, men ändå ;) jag känner ju inte efter så mycket.


Men det hade ju kunnat vara värre...Å andra sidan hade det kunnat vara bättre och jag hade vart en normal, frisk 28-åring utan behov av en ny kroppsdel... Men nu är det inte så, det är fan bara att gilla läget för vad vinner jag på att bli en bitterfitta??

Tydligen är ett vanligt symtom minskad sexlust... Men nej, inte det heller :thumbup:

Puss på er


Kallt!



Så har jag hunnit med att jobba, äta en jättestor knäckemacka, klappat Daisy och Porran och pussat på Prinsen ;)

Nu ska jag snart gå och lägga mig för i morgon ska jag in till Leksand och dricka kaffe med Jennie. Ska hämta henne på skolan för inte ska väl flickebarnet behöva gå när det är så kallt ute! :D

Jocke slutar jobba kl två och då ska vi in till Farmor och fika. Det blev ju inget sist för det kändes halvt onödigt att vara ute och fara i halv snöstorm... Det går ju fler tåg och det blir i morgon.

Ska försöka komma ihåg Plarsans ljus också :)

Men nu är det sängen som gäller!

Puss på er!


Snart Jobb


Hej och hå... snart måste jag dra mig till jobb...

Har vart till svärisarna en sväng och druckit lite kaffe och klappat djuren :)

Nu börjar jag bli riktigt trött på all denna snö! Tur man kör traktor... ;)

Hej så länge

Sunday



Men fan ingen sol!

Ledig


Jaha så var man ledig idag då. Men ändå har jag närvarat på jobb en sväng för en kopp kaffe :) Tydligen hade mina rosa skor kommit också så jag tog med dom hem. Blir bra att jobba i dom till sommaren!

Just nu sitter jag hemma hos Joxon och håller Ziggy lite sällskap. Vi har myst och busat och nu springer han runt och leker.

Ska väl börja dra mig hemåt snart i snöyran, verkar som det blir kaffe hos Farmor efter fyra. Kaffe är ju alltid välkommet ;)

Farma lite nu kanske..

Puss och porr

Öh??



Grannarna har tydligen fest eller nåt så det vibrerar i hela min lägenhet.. Det som är imponerande är att dom bor under mig! Och hur fan går det till då?? Jag skojar inte, mitt vardagsrumsbord studsar... Där fick jag för att jag ville sova rellativt tidigt idag.


Det är vid sådana här tillfällen som jag saknar att bo i kåken.... Vissa kan ju somna på en gång, oavsett hur mycket oljud det är runt omkring men jag är inte en sån person.


Jahaja, försöka sluta mina gröna kanske?


Fredag



God kväll mina vänner! (God kväll till mina ovänner också, jag är inte den som är den)

Idag sov jag länge, till kvart över elva rättare sagt. Steg upp och sen kom Clary upp på en kopp kaffe, ingefär som vanligt alltså :)

Jag och Jocke var till Borlänge och hämtade ett spel han hade bokat. Inte för att hans x-box funkar men då kan man tydligen låna mitt ;) Vilken han gärna får.

Sen till jobb och indag har jag jobbat med Elisabeth! Roligt! Sussa var spring och allt flöt på som en oljad dans, eller nåt ;) Såklart hade vi lite motgångar men det brukar det ju alltid vara så det är inget ovanligt. Teflonöron brukar Brittis kalla det. :)

Fick skjuts hem av Jocke och nu är min stilla undran så här... Tar snö slut någon gång? Det är fint med snö på vintern,(i ett para dagar) men det här börjar ju bli löjligt!!

Jaja, jag har lovat Elisabeth att komma och hälsa på på jobb i morgon en sväng. Sen tyckte Joxzon att jag skulle följa och dricka kaffe med Farmor. Hmm... Ja får vi inte se då hur jag gör.. Det märks.

Puss på er och God natt!

Torsdag


Har ju som sagt jobbat idag.... Hade aktivitetstur vilket innebär att man ska... jaa... aktivera de boende.... Lättare sagt än gjort faktiskt. Inte så himla enkelt att hitta på något som ska passa..
Men jag gjorde lite grann. Plockade ögonbrynen på en dam som blev otroligt glad så där fick jag lite plus-poäng i alla fall ;) Tur att nån vill att man ska göra nåt man är rellativt bra på. Hår-rullning är ju inte mig grej.... Har försökt övertala dem att platta håret istället men icke! ;) Ni fattar väl att jag driver? Våra boende har faktiskt humor....


Var till Jocke på lunchen och fick mat.. Fan vad han göder mig den gossen....Illa!  Jag slutade 13:15 idag! (Haha på dig Lotten!) så jag var en snabbis till Jocke ännu en gång innan han åkte till jobb.

Satt hemma en stund och sen ringde Dorran-Porran. Hon hade sett på sex and the city för ett par dagar sen och eftersom de åt pizza där så blev hon sugen... Naturligtvis så ställer jag upp som sympatiätare för att äta pizza med Dorran är typ tradition! Det var väl halvgott men sällskapet är det ju inget fel på.
Tänk sen Dorran när du är änka ett par veckor! Då blir det kaffe och ballkong! :thumbup:

Anyway... Efter "maten" så åkte vi ner på Rätt Pris där Dorran handlade diverse rosa hårprodukter och jag köpte två lila krukor! Nu ska jag bara försöka hitta några tåliga blommor att ha i dom. Tåliga är nyckeordet, jag är nämligen världsbäst på att döda blommor....Av någon konstig anledning...

Jaja.. Just nu tittar jag på CSI:Miami, heligt.... Man måste ju bara älska Horatio! Eller det måste man väl inte men jag gör det ;)

Nu till något helt annat... Ni som erbjudit mig en njure och därmed livet som rellativt "frisk". All kärlek till er! En mer osjälvisk handling existerar inte. Älskar er massor

Jobb


Nu sitter jag på jobb igen! Med Lotten...igen ;)

Får gå hem 13:15 så det är ju inte så himla lång tid kvar...

Men jaja, får se va som händer senare =)

Jag tar igen lite...


Blev inget bloggande igår ser jag. Fanns väl inte tillfälle till det...

Jobbade 7:30-13:30. Jag och Lotten jobbade som två jävla svin rent ut sagt! När jag fick gå hem så dog jag på soffan...Var inte i form för någonting alls.

Jocke hade Apt till 16 och då kom han förbi. Sen åkte vi till hans föräldrar och fikade. Sen til Hotellet för lite årsmöte och mat :) Trevligt var det, Marjanne, Anna-Katarina, Clary och Mona-lisa satt vid oss. Vi "njöt" av underhållningen ;)

Vaknade i morse av att vären i lägenheten var obefintlig... Kallt som fan! Jocke var redan vaken och låg i soffan och tittade på OS.
Sen fick jag kaffe och sen hem för lite tvätt (som aldrig hinner bli torr...)

Har vart till Djurås och köpt stolar till 740n som Jocke och Mats ska sätta i medans jag är på jobbet :) Finfina grabbar det där :thumbup:

Men nu lite i magen och sen jobb

Puss på dig!

...


Nu har jag vart nere hos Nadja och tittat när hon spelat Gta och snackat lite skit ;) Gött!

Nu ska jag hem till Joxson så får jag nära till jobb i morgon :)

Puss

Måndag


Satan i gatan vad jag har sovit tungt inatt! Det jävliga är att jag av någon anledning är tröttheten spränger nya gränser idag. Konstigt. Borde jag inte vara rellativt utvilad? Men ja, jag funkar ju inte som de flesta pga dom motherfucking njurarna...

Tänkte ju att jag skulle baka idag men det får nog vänta... Har ju handlat ingredienserna till det så det är bara att jag gör´t när andan faller på :)

Nu håller vi tummarna att jag kommer ihåg tvättiden på Onsdag 11-14! Ni kan väl påminna mig ifall att?



Sovit tungt inatt? Skulle tro det.. Har inte hört ett dugg...

Nörderi


Dagen har spenderats med Jocke och Matsi. Vi var hem till Mats och fikade och tittade på Top Gear och Simpsons. Sen var vi till Rättvik och tittade till Mats Volvo.

Sen hem till kåken och plockade ur Saaben lite :)

Bara för att det är Alla Hjärtans Dag så slänger jag in en bild jag har nördat ihop.


Puss på er!


14/2



Jaha så var det Alla Hjärtans Dag igen då.

Ännu en dag som får vissa känna sig lite mindre värda än andra...

Men, hellre är jag fan ensam än olycklig i tvåsamhet.

Så jag säger god natt med ett budskap från The Pussycat Dolls ;)

Ha en trevlig Alla F*****s dag, ensam eller inte!




Triss!


Jag vet inte om jag har sämst humor men jag skrattade så jag höll på att kissa på mig när jag såg den nya Triss-reklamen!
Ni vet, den med tanten som suger i sig helium!

Tokroligt! :thumbup:

Lördag kväll



Idag är det Lördag och grabbarna grus tittar på Melodifestivalen :D Jag tittar på Family Guy vilken får mig att tro att min tv är mer underhållande än Jockes.

Har vart en sväng till Sandra och tittat på hennes nya Crib, det kommer bli asbra när det är färdigt ;)

Känner mig lite hängig så jag funderar på om det är sjukdom på gång. Hoppas inte! Har ingen lust att vara sjuk... Träffade Porran en sväng idag och hon såg då inte så pigg ut om jag säger så.. Går ju en massa förkylningar nu så det är ju inte så konstigt att Porran är sjuk och jag känner mig som om det är på gång. Det händer ju att man blir hostad på ett par gånger om dagen om jag säger så....

Nu funderar jag allvarligt på om jag ska ta ett bad, men det får nog vänta tills efter Family Guy :)

Ha en bra kväll!

Puss och Porr

Kärlek är...



Att erbjuda sin vän/syster en vital kroppsdel...


Vill ha en egen!


Så där ja!

Då har jag skjutsat iväg Jocke och Mats till Rättvik. Dom och Hampus ska käka på bowlingen och ta ett par öl. Det tjatades om att jag skulle följa med men vad fan, nåt ska dom väl kunna göra utan mig eller?

Erbjöd mig i alla fall att köra dom så så blev det ;) Inte nog med det, Jag fick köra Jockes 855:a :love:

Åh vad jag vill ha en sån! Fast svart då naturligtvis... Eller en v70, fast det visste ni ju redan :)

Nu är det bara att vänta tills de ringer och vill hem. Av någon anledning känner jag på mig att det inte blir så sent. Dom är ju inga party-djur direkt ;)

För ett par veckor sen så satt dom i ungefär 100 år på Max och pratade vad dom nu pratar om... Ja, så länge dom har roligt så missunnar jag dom inte ett dugg!!

Nu ska jag kolla på Raw på kanal 5 play, missade det ju i Måndags.

Trevlig Fredag-kväll!

Pussar

Abstinensen är lite lindrad



För nu har jag suttit och fjantat mig i PS en stund ;)

Nu ska jag skutta raka vägen in i duschen och sen till Prinsen :)

Trevlig kväll!

Pussar

I städtagen



Jahapp om jag skulle ta det där berömda rycket nu då och städa lite...

Sandra har vart hit och druckit en kopp kaffe och pratat lite om allt som har hänt senaste tiden. Det är ju en hel del...

Städa var det ja...

Hej

...



Halaa!!

Nu har jag fått tillbaka min dator igen! Babe har spelat nåt jävla spel... Just nu står han och rakar sig för han ska jobba kväll. Är inte avundsjuk då de tydligen har någon släng av magsjuka där :/

Nu beger jag mig snart hem till mina små, blir lite städning tror jag... Dags nu..

Puss på er

Bio


Igår kväll drog jag, Älsk och hans mamma på bio. Sist jag var på bio så såg vi Pirates of the Carribean 3... Så det var ju ett tag sen ;)

Men i alla fall, vi såg Avatar och den var bra! Men framför allt var den snygg! Lätt värd att se :)
Jag är säkert den sista i det här landet som ser den men ändå. Bor man i obygden så gör man!



Idag ska jag nog ut och springa med Daisy, Dorran får ju också följa så klart.

Men nu ska jag mysa :love:

Puss på er!

Fiskelifisk!



Nu har jag, clary och Dorran fiskat färdigt! Eller Dorran gjorde väl det mesta av fiskandet men i alla fall ;)

Det blev 5 fiskar (om jag inte missminner mig) och en Mal...

Dom ska få bo i Dorrans akvarium till vidare. Där dom får lite mat och så :)

Är så jäkla skönt att ha fått tillbaks datorn så ni anar inte! Har haft riktig abstinens efter att pyssla och greja och naturligtvis efter all musik! Spotify är ju kung om ni inte visste det!

Älsk är hos Tessisen och dricker lite kaffe och jag nördar vid datorn ;)


Vad fan ska man äta idag då tro?

Puss o porr

Jihooo!!


Onsdag idag och jag och Älsk har hämtat min dator på expert!

Äntligen!

Snart ska jag hem och koka kaffe åt mg och Dorran, sen ska vi fika i solen :)

Puss o porr

Måndag


Nu sitter jag hos Jennie och dricker lite kaffe :)

Ska ner till Volvo och hämta en sak åt älsk innan jag åker hem.

Jobbat idag, annars lugnt :)

Puss och porr

Hos Nadja


Är hos Nadja men inte får vi några bullar ;) 

Jag fick...

5e15a915499707f79416f1f8e9077bd0.png

Kolla varifrån!

Jag fick min födelsedagspresent av prinsen igår :-) visst var den fin? <3


Pre Jobb



Före jobb alltså för er som är lite efter.....

Älsk har åkt till jobb och jag sitter och farmar på hans dator innan det är dags för mig att gå till jobb... I morgon jobbar vi dag båda två så det blir skönt :)

Har inte hänt så mycket idag direkt. Vart hos Clary, burit ner en grej från min lägenhet, ätit mat, myst <3

Det är som det är när det är jobbdag :) Gör inte så mycket.

Måndag är jag ledig vad jag vet i alla fall. Tisdag blir det jobb, skönt att ha lite för sig ;)

Farma var det ja.


Puss och porr!

Jobbelijobb



Nu har jag lunch!

Jag och Lotten har lunch tillsammans idag ;)

Idag har det gått rellativt smidigt på morgonen men vi har ju ett bra gäng och då brukar det flyta på!

Annars så är det som vanligt... Ska ringa ner till Expert och höra hur det går för min dator...


Puss och porr

Torsdag



Idag har det inte hänt så mycket. Vart in till Noret och fikat med Jennie :) Seb var vi hem till henne och drack lite kaffe med Jöjje. Trevligt ;)

Snacka om att det har kommit snö då! Tog ta mig sjutton 20 minuter att få fram bilen idag... Såg ut som en snögubbe efter det.. Längtar till våren...


Det hände en sak i huset igår. Min granne och vänninas pojkvän gick bort. Inte så roligt och ryktena florerar friskt i byn. Tycker att man kan hålla käften och ge fan i att spekulera så jävla mycket när man inte har en aning om vad man pratar om. När man inte ens vet hur personen som har gått bort såg ut... Orka gotta sig i andras olycka så till den milda grad att en ung persons tragiska dödsfall blir veckans snackis nere på Rätt Pris??
Skaffa ett liv...

Tänker på dig Sandra, det vet du...


I helgen blir det jobb för både mig och Prinsen.. Typ samma tider i alla fall så vi slipper gå om varandra som vi brukar göra...

Saknar min dator, vart fan är den?

Porr

Tisdag


Fortfarande ingen dator, och då blir det således inget bra bloggande. Då jag kommer på något att blogga om har jag ju glömmit bort det när jag kommer till en dator...

Det har väl egentligen inte hänt något viktigt men ändå...

sitter hemma hos fiffi och pullan och dricker kaffe och försöker skriva på pullans märkliga dator... Förkväll går på tv:n, detta skitprogram som jag fan inte fattar hur det kan sändas....

Jaja, orkar inte skriva mer på den här konstiga datorn. Alla bokstäver sitter sjukt dampigt...


Hoppas på att jag får tillbaks min ögonsten snart...

Porr!


RSS 2.0